2013 Yılı Favori Makyaj Malzemelerim ~

09:00

Herkese Günaydın!
Bu sene çok severek kullandığım favori makyaj malzemelerimle karşınızdayım.  Bazılarıyla daha yeni tanıştım ama hemen aşık oldum diyebilirim. Resimde göremeyeceğiniz tek şey sanırım kapatıcı. Evet ben bu sene de aradığım kapatıcıyı bulamadım ama önümüzde ki sene bulacağımı hissediyorum :) Resime dahil etmediğim ama aşık olduğum bir diğer ürün ise Mac 'in Club isimli farı. Onu da önümüzde ki ayların favorilerinde görebilirsiniz. Hemen bilmeyenler için ürünleri sıralayayım;


- Balm Jovi palet gelmiş geçmiş en güzel palet sanırım..
- Fırça olarak; The Balm pudra fırçası ise en iyi allık fırçam ve ikili far fırçasıyla aşk yaşıyorum. Ecotools kapatıcı fırçası da çok işlevli mükemmel bir fırça.
- Flormar 07 far paletim bittikçe alacağım bir palet bu da oldukça işlevli mükemmel bir palet.
- The Balm instain allıklar kalıcılıkları ile gönlümüzü fethetti bende ki Swiss Dot rengi.
- Flormar' ın koleksiyonda çıkardığı BB krem gerçekten bir harikaymış keşke yedekleseydim..
- Sephora mineral toz fondöten ise yazın vazgeçilmezim oldu.
- Dudak kaleminde Essence göz kaleminde Ellen Betrix ipi göğüsledi :P
- Eyelinerlar da ise; NYC likit eyeliner, keçe uçlu tarzda Maybelline Liner Definer, jel olarak Essence gel eyeliner favorimdi.
- Maskara da ise maalesef satıştan kaldırılan 7 liralık bir maskaraya göre oldukça fazla iş başaran Essence Get Big Lashes volume&curl maskara gelmiş geçmiş en iyi maskara. Benefit They're Real halt etmiş huuh!
- Makyaj bazında ise yıllardır değişmeyen favorim Inglot makeup base.
- Pudra favorim ise Essence fix&matte transparan pudra oldu.
- Renkli nemlendiricide Balm Shelter her daim favorim ama oksitlenip rengi koyulaştığı için yazın kullanmayı daha çok seviyorum.
- Tekli farda Essence Home Sweet Home koleksiyonunda ki çikolata kahve farı tek geçerim! Bitmeden benzerini bulmam lazım..
- Essence quattro far paletimde ki farlarda günlük kullanmayı çok sevdiğim farlar arasında. Mutlaka alın!
- Krem far favorim Maybelline Color Tattoolardan On and On Bronze. Akmıyor dağılmıyor dökülmüyor! Yaz için bundan uygunu olamaz ;)
- Far bazı favorim ise MAC paint pot' lar oldu.
- Rujları bayaaa azaltarak favorilerimi minimuma indirdim. Muhteşem pembeler olarak Maybelline Feel Pink ve MAC Chatterbox rujları seçiyorum. Kırmızı da ise Max Factor Ruby Tuesday. Şeftali nude olarak Flormar Precious LF33, Bordo olarak da Maybelline Burgundy.

Sanırım hepsi bu kadar :) Aslında diğer allıklarımın boynu bükük kaldı ama neyse onları da ay favorilerinde görebilirsiniz..

Sizin bu sene severek kullandığınız çok sevdiğiniz makyaj malzemeleriniz nelerdi? Böyle bir yazı yazdıysanız linkini bana gönderin okumak için sabırsızlanıyorum ^^

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

8 yorum

  1. Gerçekten tam da işlevsel ürünlerden oluşmuş favorilerin, en kısa zamanda deneyeceğim şeyler de bulunuyor içlerinde. 2014 sana güzellikler getirsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hepsinden memnunum umarım sende memnun kalırsın :) Çok teşekkürler 2014 sana da şans mutluluk ve bol makyaj malzemesi getirsin ;)

      Sil
  2. ben de yazmak için sabirsizlaniyorum.Flormar 07 ve maybel.on and on bronze almak sart oldu artik. The balm....ah ah kadrini kiymetini bil canim:))bizde satilmiyor.2014 sana,güzelligine güzellik,renkli kozmetigine güzelligi sen katiyorsun.eh onlarda bir az yardim ediyo ishte:))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka almalısın canım :) Buraya gelirsen bol bol alırsın canım :) Çoook teşekkür ederim valla şımardım =D 2014 sana da mutluluk ve güzellikler getirsin :*

      Sil
  3. Güzel bir yazı olmuş balmjovi ve flormar 7nolu palet benim de favorim:) şimdiden mutlu yıllar..

    YanıtlaSil
  4. Eline saglik cok yararli bi post olmus:) Essence'in tekli farlari mat mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim işe yaradıysa ne mutlu bana :) Essence' in tekli farlarının yapısı hepsinde farklı. Bazı renkleri mat, bazı renkleri sedefli, simli. ışıltılı, holo efektli.. Tek tip değiller yani.

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe