Bugünün Alışverişi (Rossmann - MAC)

15:20

Merhaba kızlar :)
Biraz önce MarkAntalya'daydım. Birazcık alışveriş yaptım. Rossmann acayip kalabalıktı dün gittiğimde bakamamıştım bile ama bugün daha da kalabalıktı. Dün sadece kahverengi göz kalemi almıştım (1.50tl) RDL young serisinden. Bugün ise ufak bir ihtiyaç alışverişi yapıp çıktım. Önce göz makyaj temizleyicim bittiği için Lorea'l kusursuz makyaj temizleme suyunu aldım 10.95 di. Sonra Alterra standına bir bakayım dedim çünkü bir tek o stand boştu :) İnce uzun rujlar dikkatimi çekti pembe olanı aldım ama aklımda 2 rengi daha kaldı. İndirimde olsaydı çoğunu alırdım bu da 11.95 di. Isana markasının ısıya karşı koruyucu spreyini tavsiye edenler olmuştu bende hazır indirimde diye aldım 2.95. Rossmann alışverişim bu şekildeydi. Akşam da bi Watsons a gitmeyi düşünüyorum birşeyler alırsam paylaşırım :)



MAC' te ise çok cana yakın Mua'lar la biraz sohbet ettik. Sonra Star Violet farı alıp çıktım. :)
Siz yılın son günlerinde neler aldınız peki? :)

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

24 yorum

  1. Bebegim gule gule kullan aldiklarini. Ben dun gittim ufak tefek bir kac sey aldim. Yarin da alip paylasacagim. Isana isiya karsi koruyucuyu bende aldim umarim memnun kaliriz ama kokusu agir gibi geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende güle güle kullan tatlım :) Hadi yaa koklamadım ben =S çok kötüyse kullanamam bak merak ettim gidip bi koklayayım :)

      Sil
    2. Kokladın mı tatlım. Cok kotu degil sacta kalmıyor da ama biraz agır geldi bana. Belki o an basım agrıdıgı icin de olabilir ama :)

      Sil
    3. Kokladım canım hafif değişik kokuyor ama dayanamayacağım kadar değil kullanabilirim :)

      Sil
  2. Ceyda'cım güle güle kullan aldıklarını :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan hepsini:) Ben daha indirimden yararlanmadım, bu denli üşenmeye devam edersem de yararlanamayacağım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Tembel olma canım koş git almak istediklerini al hemen ;)

      Sil
  4. Canım güle güle kullan hepsini ;)

    YanıtlaSil
  5. Bak bak macın fıyatını yazmamış cadıı :)) one sade renk canım canlı 2li farları var macın harikalar valla ben olsam birdahakine onlara bakarım belki alırım senin yerinde olsam :) güle güle kullan şekercim,ince uzun alterna rujunu hemen postla spf li hatta demi? okudum baktım bugun ama testerı yoktu acayip merak ettim kapları falan çok şık kaliteli duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mac in fiyatlarını herkes biliyor diye yazma gereği duymadım canım. Ayrıca sade değil oldukça pembe bronz tonlarında bir renk :) Teşekkür ederim daha güzeli senin olsun canım. Spf li canım oldukça yumuşak bir ruj ama bende ki kırık çıktığı için bugün götürdüm değiştirdim aynı renk olmayınca Maybelline den bir ruj aldım. Renkli lipbalm gibi bir yapısı vardı..

      Sil
    2. Aşk olsun ben herkesmiyim :/ biliyorsun ki canım mac alamayan bir insanım :))
      hadi ya , geçmiş olsun tatlım ..iyi yapmışsın benimde geldi alışverişimde aksilik başıma yazıcam daha yazamadım bile ..

      Sil
    3. Canım herkes biliyor dedim sen herkessin demedim kiiii kırılma bana :* ben ayrı palet alıp içine koyduğum için ambalajsız far aldım 37 lira. ambalajlı tek far almak istersen 47lira ama geçen MAC' e gittiğimde makyaj uzmanı bir bayana 50lira dedi. Geçmiş olsun kuzum nazar var bizde valla hep bi aksilik yaşıyoruz =S

      Sil
    4. Bende o anlamda herkesmiyim yani dedim kuzum kırılmadım tabi, fiyatlarını bir bilmeyen benim şu mac kardeşin :)) hımm senin bu renklerden yokmu canım,benim dediğim farlarada bak bir gittiğinde 64 tl falan tekli ama 2 renk var içinde simli simli ışıltılılar ama isimlerini bilmiyorum :-D
      öyle valla ya geçirenler sağolsun :(

      Sil
    5. Hiç dikkat etmedim kuzum onlara ikililer cazip gelmediği içindir belki :) Ben farklı farklı alıp tek palette topluyorum istediğim değişik renkleri. Maalesef kdv malum =S

      Sil
  6. Aldıklarını güle güle kullan canım:) Isı koruyucu spreyi bende merak ettim şimdi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Bende kullanıp yorumlayacağım en kısa zamanda :)

      Sil
  7. Güle güle kullan canım, pazartesiye indirimler ya da indirimlerden birşeyler kalırsa ben o güne bıraktım alacaklarımı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sefer ki indirimler pek beğenilmedi bence kalma olasılığı yüksek :)

      Sil
  8. Markantalya mac çalışanlarını ben de çok takdir ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça sıcak kanlılar ve çok ilgililer özellikle kızım çok seviyor :)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe