H&M ve Rossmann Alışverişim :)

09:00

Selam kızlaaar :)
Dün kızımla biraz alışveriş yaptık sizinle de paylaşmak istedim.
Kış başında oldukça fazla kıyafet alışverişi yapıldığı için artık ihtiyaçtan çok keyfi alışveriş yapılıyor küçük hanıma :) Bu sefer H&M den ikili eldiven, iç çamaşırı ve Rossmann' dan prensesli tarak aldık.. Eldiven 10lira iç çamaşırı 15lira tarak 2 liraydı yani hatırladığım kadarıyla :)



Bense kendimi tebrik ediyorum h&m den almak istediğim çok şey vardı fakat ihtiyaç dışı olanları eledim.. Bordo pantolon arayışım hala devam etmekte maalesef bulamadım. H&M den Hello Kitty' li 3lü çorap aldım 24.95 di. Birde Glitter serisinden flakey tarzda ki ojeyi almadan duramadım o da 6.95 di. Bu arada fırçalar rujlar allıklar vs herşey yeni gelmişti MarkAntalya mağazasına. Almak istedikleriniz varsa herşeyden fazla fazla mevcut koşun alın sonra malum hiç birşey kalmıyor ;) Birde erkek çorabı almak istiyorsanız 10lu ve 7li olarak C&A da mevcut ben birer tane aldım onlardan. 15 18 lira da onların paket fiyatıydı.

Hoşçakalııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

6 yorum

  1. Hiçbir şeyden çekmedim, şu h&m ve bath and body works'u kıskanmaktan, çektiğim kadar :)))
    Hayırlı olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyleydim bi zamanlar ama Antalya ya açılınca kurtuldum :) Darısı başına.. Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Aldıklarını güle güle kullan:) H&m'e girince bazen ben de kendimi kaybediyorum:) Bordo pantolon için Koton'a baktın mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Bakmadım bir daha ki gidişimde mutlaka bakıcam ;)

      Sil
  3. Ah bende gittim gecen h&m'e kozmetik reyonu tamamen doluydu sadece fırca alıp cıktım. Kendimi tuttum ama aklım vucut losyolarında kaldı. Guzel gunlerde kullanın tatlım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vücut losyonlarını bende çok merak ettim aslında bir tane beğendim alıcaktım o da bir tane kalmış ve açıp bayaa bi parmaklamışlar.. =/

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe