MAC Groundwork Paint Pot

09:30

Günaydın kızlaar :)
Geçenlerde MAC alışverişimi paylaşmıştım. Aldığım günden beri çeşitli denemelerde bulunduğum paint pot hakkında sanırım artık yorum yapabilirim. MAC' ten aldığım ilk paint pot kendisi ve yakında kendisine bir kaç arkadaşı daha katılacak :)



İlk parmağımı dokundurduğumda pütür pütür oldu "bu ne yaa" diye çığrınmadan önce biraz daha karıştırdım düzeldi.. Yapısı bana biraz kuru geldi. Benefit Creaseless krem farlar sırf bu yüzden tercih sebebi olabilir bence!
Kalıcılığı oldukça yüksek. Ben çıkarana kadar yerinden kımıldamıyor. Üzerine sürülen farıda sabit tutuyor.
Hemen sürüp kenarlarını hızlıca blend etmelisiniz yoksa karıştırmak pek mümkün olmuyor. Bu yüzden göz kapağıma sürerken dışarı taşırmadan uygulama yapıyorum.
Parmakla uygulama hem daha kolay hemde daha yoğun renk vermesini sağlıyor ama uzun tırnakla pek kolay olmuyor. Sentetik flat bir fırçayla daha kolay uygulama yapabilirsiniz.



Renk olarak incelersek:
Orta koyulukta mat bir kahverengi.. Günlük olarak kullanılabilir. Tek başına sür çık farı olarakta kullandım gayet iyiydi. Ama paint potların tek başına kullanılması pek tavsiye edilen birşey değildir üzerine toz far sürdüğünüzde daha iyi sabitlenirler. Ben her türlü denedim, oldukça kalıcı bulduğum bir ürün oldu..


Hoşçakalıııın
milkysmile


Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

10 yorum

  1. Rengi harika yahuu! Sür çık olarak da çok kullanışlı olur bence. Bayıldımm güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengini beğeneceğini biliyordum ^,^ Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  2. Gece makyajı için ideal desene! Kıvamı saymazsak tabii.

    YanıtlaSil
  3. Kuzum ben beğenmedim valla :( yani buna ölsen para vermem 20 lira olsun gene vermem bak :)) Onun yerine giderim yanar dönerli değişik tondaki farları vardı geçen etkinlikte baktım bayıldım onu alırım daha iyi :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bunu kahve makyajlarıma baz olması için aldım canım biliyorsun günlük makyajlarımın hepsi kahve tonlarında.. Zevk meselesi tabi sonuçta :) Yanarlı dönerli olanlarda güzel ama ben her zaman kullanabileceğim bir ürün olması için aldım bunu. Diğerlerinde de gözüm var zaten onları da alıcam :)

      Sil
  4. Tatlım guzel gunlerde kullan. Bende Bare Study'i ilk parmakladıgımda bu ne yaaa işimiz var bunla diye dusunmustum sonra sorunn benim kullanımımda oldugunu farkettim. Bende bir kac rengine daha goz diktim . Kalıcılıkları sahane zaten .:))

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım, sana güzel yakışacak bir renk :)

    YanıtlaSil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe