Wella New Wave Isı Koruyucu Düzleştirici Köpük

09:00

Herkese merhaba!
Uzuun zaman önce aldığım bir ürün daha.. Öncelikle köpükleri çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Ortaokuldan beri köpük kullanıyordum ama saçlarım boyadan yıprandığı için eskisi gibi saçlarımda güzel dalgalar yok! =( Bunu da ısı koruyucu ibaresine kanıp almıştım. Aslında ben ısıdan korur vs denen ürünlere pek inanmıyorum ama gene de kullanıyorum. (Kendi kendine çelişen insan modeli bknz: Ceyda)





Saçıma köpüğü sürdükten sonra düzleştirdiğimde düzleştiricimin plakaları kirlendi. Saçlarımdan cas cuss sesler geldi. Ayrıca köpük saçınızı sertleştiriyor ki benim saçım zaten boyadan sertleşti ekstra bir sertliğe hiç gerek yok! Doğal durmuyor saçınızı kötü gösteriyor.. Düzleştirmeden sadece bunu uyguladığımda saçlarımın kabarmasına pek bi faydası olmadığı gibi birbirine yapıştırdı! Kendisi farklı şekillerde kullanmaya çalıştım ama elle tutulur bir yanı yok ne yazık ki! Demek ki neymiş; köpüğü sadece dalgalı kıvırcık saçlarda bukleler sabit dursun kabarmasın diye alıp kullanacakmışız ;) Tekrar almam ve evet alana da mani olurum arkadaş! 15 - 20 lira civarı bir fiyatı olması lazım yanılıyorsam düzeltin.. Benim gözümde 5 kuruş etmez hatta bedava verseler almam o derece! Isı koruyucu olarak en ideali krem yada sıvı krem ürünler sanırım..

Hoşçakalıııın
milkysmile


Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

4 yorum

  1. Ben de isi koruyucu urun ariyordum tatlim. Isananinki guzelmis denedin mi onu ve aman uzak durmak lazim bu kopukten. Saclarimiz elimizde kalmasin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemedim tatlım elimdekiler bitince bakarım ona da :) Ahaha bencede saçlar sağlam kalsın ;)

      Sil
  2. canim bende Morfose hair collection dan 04 thermal isidan koruyucu yag var.çok memnunum.ve korudugunun farkina vardim.diger ürünlerini de denecegim.fön sonrasi saç uçlarima da uyguluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa işe yarayan bir ürün yaşasın çok sevindim hemen not alıyorum bulursam deneyeceğim mutlka çok teşekkürler :*

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe