Alterra Olgun Ciltler İçin Gündüz Kremi || Anti-age Tagescreme

09:00

Merhaba kızlar..
Bugünkü yazım pek iç açıcı değil. Bu kremi anneme almıştım bir iki ay önce. Kendi kremi yeni bittiği için henüz deneme fırsatı buldu. Kremin kokusundan tutun yapısına kadar hiç birşeyini beğenmediğini söyledi. Üstünde ki orkide hariç. Ayrıca daha yeni alınan kremin son kullanma tarihi temmuz 2014. Açıkcası merak ettim ve kendim bi kere kullandım. Koku gerçekten garip ve yapısı çok tuhaf. Yüzünüze yedirmek için biraz uğraşmanız gerekiyor.
Sanırım bir daha asla Alverde krem almam. Kendisine bir talip çıkmazsa doooğru çöpe gidecek!



Siz hiç Alverde' nin kremlerinden denediniz mi?

Hoşçakalııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

6 yorum

  1. Ben aynın serinin gece kremini kullanıyorum ekstra argan yağı veya ozonlanmış zeytinyağı ekleyerek çok da memnunum evet kokusu farklıdır ve yapısı sürerken kireçimsidir ama çok çabuk geçer bu etkisi cilde çok kolay nüfuz eder çünkü. Bitkisel içerikli olduğundan ve kimyasallar neredeyse barındırmadığından alışkın olduğumuz piyasa kremlerinden farklı geliyor ama bence kullanılabilir keza bittiğinde ben yeniden alırım diyorum ;) ekstra cildinize iyi gelen bir yağ ekleyin ve elinizde iyice ısıtın kremi çözüm olabilir ben öyle uyguluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgi için çok teşekkür ederim :) Benim cildime uygun değil çünkü 24 yaşındayım annemde beğenmeyince elimde kaldı. İsteyen biri olursa göndericem.

      Sil
  2. Tatlımm Alterra kremlerin kokusu gercekten hos degil. Etkisi konusunda fikrim yok ama sampuanlarını cok guzel oldugunu biliyorum. Bu arada bir mail atar mısın bana :)

    YanıtlaSil
  3. Bitkisel içerikli olduğu için kokusu tuhaf gelmiştir belki, bir de bildiğim kadarıyla doğala yakın ürünlerin raf ömrü altı ay gibi bir süre oluyor yani diğer ürünler gibi yıllarca süren türden değil. Sağlık olsun, umarım annenin memnun kalacağı başka kremlerin postunu okuruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın ama bitkisel içerikli çok hoş kokulara sahip ürünlerde var kokuyu duyunca insan bozuk mu bu acaba diye şüpheye düşüyor =/ Annemin beğendiği kremler pek TR'de bulunmuyor o yüzden paylaşmıyorum.

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe