Dermomarket.com Alışverişim!!!

09:00

Merhaba kızlar..
Geçenlerde dermomarket.com' dan alışveriş yaptım ve sinirim zıpladı sayelerinde! Hemen hemen her blogda yazısını gördüğünüz dermomarket' i
övgüyle bahsettiklerini görebilirsiniz! Gene abartılmış diye düşünüyorum!

Siparişimi geçen hafta pazartesi öğlen verdim ve çarşamba günü paketim ulaştı. Çabuk gönderdiler paketimi ama paketiniz hazırlanıyordan sonra bir bilgi maili almadım. Bende hala gönderilmediğini düşünüp twitter adreslerine mesaj yazdım, cevap vermediler başka paylaşımlara devam ettiler bende herkese açık şekilde "mesajlara bakmıyorsunuz sanırım" dedim hemen dönüş yaptılar mesai saatimiz bitti(ben mesai saatlerinde mesaj atmıştım!) ertesi gün yardımcı olabiliriz dediler ve paketim ulaştıktan sonra paketiniz teslim edilmiştir diye mesaj gönderdiler twitterdan. Ben evin değil iş yerinin adresini yazmıştım iyi ki de öyle yapmışım çünkü hastanedeydim. İyi ki evin adresini vermemişim. Bence kargonuz yola çıktı vs diye bir mail göndermeleri gerekirdi!
Photobucket
Gelelim en can sıkıcı kısıma; faturada neostrata krem tester yazmışlar ama kutunun içinden kendi siparişim dışında birşey çıkmadı! Tester ürüne ihtiyacım yok olmasa da olur ama yazdınız bari gönderin dimi? Kendi eczanemden alışveriş yapmış olsaydım testera boğulurdum kesin! Ayrıca son kullanma tarihi bu ağustos neyse ki o zamana kadar bitiririm..

Benim hiiiiç memnun kalmadığım aksine sinirlendiğim bir alışveriş oldu.. Aksine inanmadığım sürece internet eczanelerinden alışveriş yapmayı düşünmüyorum!!!

Hoşçakalııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

5 yorum

  1. Tatlim gercekten insaninin sinirlerini hopltaiyorlar. Tester olayini gectim , soru sordugunda mail attiginda cevap alamamak en kotusu zaten. Boyle yazildikca biz de ogrenecegiz neresi iyi neresi kotu. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tatlım.. Kimsenin tavsiye yazısına uyup alışveriş yapmam bundan sonra!

      Sil
  2. Hoşgeldin :) Hemen bakıyorum bende..

    YanıtlaSil
  3. Testerları onlara ne için veriyor firmalar çok merak ediyorum.
    Yahu tester verki deneyelim o ürünü,alacaksak öyle alalım..Niye boşa israf olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Testerlari eşe dosta dağıtıyorlar sanırım! Yada yalakalık olsun diye bazı bloglara koliyle gönderiyorlardir bütün firmalar bu zihniyette neredeyse bazı eczaneler kozmetik magazalari da öyle değil mi? Tester asla olmaz niyeyse!

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe