Flormar True Color - Matte 95 Lipstick || Nude Ruj

09:00

Herkese merhaba..
Nude ruj olayı baya bir sıkıntılı benim için. Ten rengim açık olduğundan her nude bende mükemmel durmayabiliyor. Sizde benim gibi açık tenliyseniz bazı nude'lar sizi de ölü gibi gösterebilir. Bu yüzden bizim için en uygun nude rujlar pembe alt tonlu yada şeftali alt tonlu olmak zorunda. Ten renginizle birebir aynı ruju lütfen sürmeyin dudaklarınıza gerçekten korkunç görünüyor! En azından benim için öyle..



Bu rujla tanışmam ise 3-4 yıl öncesine dayanıyor. O sıralar deli gibi mükemmel nude rujumu arıyordum ve bu uğurda baya bir para harcadım! Keşke o zaman MAC Antalya'ya açılmış olsaydı benim için çok kolay olurdu :)

 O zamanlar aldığım nude rujların içinde en iyisi buydu! Hem renk hem yapı olarak elimde ki diğer nude rujlardan daha iyi diyebilirim. Mat bir ruj ama dudakları kurutmuyor. Rengi şeftali alt tonlu bir nude. O zaman sarışın olduğum için koyu renk makyajımla sürekli bu ruju kullanıyordum ve herkes çok beğeniyordu ;) Şimdi ki fiyatını bilmiyorum, zaten uygun bir fiyatı var ve Cosmetica'da çoğunlukla indirime giriyor.

Dipnot: Rujun bu kadar hırpani gözükmesinin sebebi kızımın gazabına uğramış olması yoksa rujda sorun yok :)
Hoşçakalıııın
milkysmile


Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

4 yorum

  1. Ceydaaa, onun ömrü çoktan dolmuştur Ceydaaaa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok kuzucum kokusunda yapısında en ufak bir değişme yok dolapta saklıyorum rujlarımı belki ondandır..

      Sil
  2. Çok güzel bir nude tonu gerçekten.ne iyi yapsi kokusu da degismemis, benim flormar selection seriden olan rujum agustosta 1yil oldu ama kokusu degismish:(çok da severim içim cizzz ederek aticagim mecbur.:(alliktir, fardir takmam ama ruj kokarsa titizlenirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim rujlarım kolay kolay bozulmaz dolapta sakladığım için olabilir belki.. Sende öyle yap istersen :) Rujlar sık kullanılmadığında bitmiyor ne yazık ki =/

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe