H&M Kirpik Kıvırıcı || EyeLash Curler

09:00

Herkese merhaba..
Sanırım çoğu kişinin rengine vurulup aldığı H&M kirpik kıvırıcıyı bugün incelemeye almak istedim :) Öncelikle kendi kirpiklerimden biraz bahsetmek istiyorum. Oldukça cansız, seyrek ve kısa kirpiklerim var. Yani bir kirpikte olabilecek bütün olumsuzluklar bir arada. Kısa olduğu için bu kirpik kıvırıcı denen aletler benim kirpiklerimi çok zor yakalar kıvıramaz kimisi düzgün kimisi ucundan kıvrılır vs. O yüzden yıllardır kirpik kıvırıcı kullanmıyorum! Benim kirpiklerime en iyi gelecek olan kirpik kıvırıcı şu linkte olan.. Ama o da Türkiye' de yok. Buraya getirip satanlar da maşallah 5 katı fiyat istiyorlar! Yurt dışına çıkarsam kendim alırım artık onu.



Gelelim bu pembişle olan tecrübeme.. Diğer kullandığım kıvırıcılara göre daha iyi kıvırdığını söyleyebilirim ama benim en uçta ki kirpiklere gene de yetişemiyor. Kirpikleriniz benim ki kadar kısa değilse memnun kalacağınıza garanti verebilirim. Benim kirpiklerimi hiç kirpik kıvırıcı kullanmadan gayet güzel kıvıran tek rimelse Get Big Lashes curl olanıydı. Bu rimeli kullanırken kirpik kıvırıcıya ihtiyacım kalmıyordu ama o da bitmek üzere olduğu için bunu almak zorunda kaldım. Şimdilik memnunum 8.95'lik fiyatıyla da rahatlıkla tavsiye edebilirim. Ben pembe sevmem diyenler siyah rengini alıp deneyebilirler..

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

8 yorum

  1. Benimde kirpiklerim uzun ama dumduz bide rimel surunce sopa gibi duruyorlar :D daha once watsonsin e flormarin kiviricilarini denemistim ama pek memnun kalmadim bir de buna sans vermek istiyorum :) bu arada essence yeni koleksiyon cikariyor fotograflardan gorebildigim kadariyla get big lashes yine var insallah curl olani da vardir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bundan memnun kalırsın :) Get Big Lashes serisi duruyor sadece Volume&Curl olanı kaldırılmıştı. Dün akşam gördüm pembe ambalajla geri geliyormuş çoook sevindim :)

      Sil
  2. Yurtdışından mal getirenlerin şu beş katı fiyat çekmesini anlayamıyorum zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasılsa almaya mecbur diye düşünüp ayak üstü kazıklıyorlar işte mantık bu =/

      Sil
  3. Pembe sevmem miii hiiiç. :)) Bayılırım!
    Hiç kirpik kıvırıcı kullanmadım renginden dolayı deneyebiliriim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denenebilir kötü bir ürün değil tavsiye ederim :)

      Sil
  4. Kirpik kıvırıcı pek kullanmam ama nasıl güzel bi rengi var!! ♥

    YanıtlaSil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe