H&M Lipbalm Vanilla || Vanilyalı Lipbalm

09:00

Herkese merhaba.. =)
Geçenlerde yaptığım alışverişde gösterdiğim H&M lipbalm' la karşınızdayım.. Kasada görür görmez üstüne atladığım bu dev lipbalm miss gibi vanilya kokuyor ama öyle yoğun değil. Tek seferde dudağımın tümüne uygulayabiliyorum gerçekten büyük bir lipbalm. Şu yaşıma geldim daha 7gr'lık tüpte lipbalm görmedim ama 17gr'lık lipbalmı görmüş olduk :) Nasıl bitiririm, ne zaman biter, hatta biter mi acaba diye düşünüyorum :) Aldığımdan beri her gün kullandım. Günde kaç kere sürüyorum bilmiyorum sayamayacağım kadar çok ama azalmıyor bile.. Mat ruj kullanacağınız zaman bunu sürmeyin derim, çünkü içeriğinde ki shea yağından dolayı dudaklarınız parlıyor.



Hem vanilyalı, hem büyük bitme korkusu yok :) hem de 4,95 lira gibi komik bir fiyatı var :) Ben eos lipbalmımı attım bir kenara bunu kullanıyorum anlayın yani o kadar sevdim.. Vanilya sevmiyorsanız narlısı vardı onu deneyebilirsiniz. Gerçekten tavsiye edebileceğim cici bir ürün..

Hoşçakalııın
milkysmile


Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

13 yorum

  1. Lipbalm hiç eksik olmuyor çantamdan, vanilya kokusuna bayılırım hemen bakacağım bu ürüne Ceyda!

    YanıtlaSil
  2. Bende bir kaç gün önce gördüm H&M de bu lip balmı almak istedim rengi görünüşü ele avuca gelir oluşu hoşuma gitti :) Ama o kadar büyük ki bitiremem sıkılırım diye almadım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben vanilyalı olunca sıkılmam diye aldım :) Belki başka bir lipbalm olsaydı bende sıkılırdım :)

      Sil
  3. Evet yaa elimde çok fazla varken alınca bende suçlu hissediyorum kendimi ama bayaa azalttım elimdekileri. Sende bir kaç tane bitir sonra al tatlım :)

    YanıtlaSil
  4. Ben küçük lip balmları devamlı kaybeden biriyim:Hem devasa boy olması hem de vanilyalı olmasıyla alınacaklar listeme girdi bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun kaybolma riski yok :) Rujunu kaybedersin ama bunu asla =P =)

      Sil
  5. H&M'e gittiğimde görmemiştim, yoksa kesin alırdım! Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni gelmişler zaten tekrar gittiğinizde bulursunuz diye tahmin ediyorum. Teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Blistex Med Plus'dan o kadar memnun kaldım ki.Şimdi bu yazıyı da görünce iyice kararsız kaldım...Burt's Bees mi, Balmi mi yoksa bu lip balm mı?hangisini tavsiye ederdin? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burts Bees güzel ama TR fiyatı abartı bir lipbalm. Balmi ise şekli bozulduktan sonra kullanımı zorlaşacaktır parmakla sürmek gerek. Vanilya seviyorsan uygun fiyatıyla bunu tavsiye ederim. Blistex' den vazgeçme ama o lipbalmların sultanı bence ;)

      Sil
    2. evet ya kesinlikle o demirbaş lipbalm :) burts bees hakkaten de çok abartı ya 14 tl bir lip balm'a vermeye gönlüm razı olmuyor bu tatlıcık da bana göz kırpıyor :)

      Sil
    3. Dene bence :) Ben çok sevdim bunu <3

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe