MAC Bare Study Paint Pot

09:00

2014 yılının ilk gününden herkese merhaba :)
Bu yıl 2013 yılına göre inşallah daha güzel daha mutlu sağlıklı huzurlu geçer. Hepinizin yeni yılı kutlu olsuuuuun (^,^)
Yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş diye saçma bir inanış var ama inanırsak olur bence diyerek yeni yıla MAC yazısıyla başlıyorum ki o şekilde devam etsin :)



Ben bu Paint Pot' a bayıldım diyebilirim. Aldığım günden beri elim başka bir şeye gitmedi. Oldukça güzel ışıltılı bir şampanya rengi. Sürdüğünüz anda yüzünüzü aydınlatıyor ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Ben bunu tüm göz kapağıma sürüp sıcak tonlu açık bir kahverengi mat farla gölgelendiriyorum ve bol rimelle destekliyorum. Tembel zamanlarımın kurtarıcısı oldu. 5 dakika da göz makyajımı yapıp çıkıyorum. Diğer Paint Pot'um kadar kalıcı değil. Kırışıklık bölgesinde hafif silinmeye başlıyor ama 4-5 saat dayanıyor bu sürede benim için yeterli zaten. Tek başına değilde üzerine benzer tonda bir toz far sürersem ben çıkarana kadar yerinde duruyor. Zaten Paint Potlar baz renk olarak üretilmiş tek başına kullanmak için değil ama biz gene de amacı dışında kullanıyoruz :) Çok çok çok sevdiğim iyi ki almışım dediğim bir ürün oldu benim için  :) Makyajda ışıltı seven herkese Bare Study' yi tavsiye ederim..
Sizin en sevdiğiniz Paint Pot hangisi?

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

4 yorum

  1. Güle güle kullan canım. Benimde Mac'ten lovejoy allık dışında en çok istediğim şey bu paint pot. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun canım teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Canım göz kapakların yağlı mı? Ben bunu alacaktım ama bir bloga okudum yağlı göz kapaklarına göre değil falan diye. Hemen çizgilenme oluyormuş :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlı değil canım ama paint potlar arasında en az dayanan paint pot bare study diyorlar ben böyle bir sıkıntı yaşamadım çok şükür =) Yağlıysa riske atma derim yada bir MAC mağazasına gidip dene öyle al alıp kullanamazsan yazık olur ucuz bir ürün değil sonuçta..

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe