Maybelline The Falsies Volume Express Black Drama Maskara

09:00

Selam kızlar..


Maybelline' in meşhur rimellerinden birini bugün incelemeye alalım mı? Pek sevdiğim rimelim bitmeye yaklaşınca arayışa geçtim. Kirpiklerimi kıvırıp dolgunluk veren aynı
zamanda uzatan bir rimel aramaya başladım. Tavsiyeler üzerine bu rimeli aldım.

Ambalajının rengine ve dantel detayına bayıldım! Gerçekten çok şık gözüküyor..



Fırçası ise benim pek sevmediğim fırçalardan yani plastik! Plastik fırçalar rimeli sürerken benim gözüme batıyor acıtıyor falan sevmiyorum bu yüzden.. Kıvrık olduğu için kirpikleri çok güzel kıvırıyor. Benim gibi kirpik kıvırıcıyla uğraşmak istemiyorsanız tam size göre!

Yapısı ise çok hafif ve sanki kurumuş gibi bu yüzden 2 kat uygulayabilirsiniz topaklanma yapmıyor. Adı Volume Express ama ben bi volume göremedim açıkcası.




Kirpikleri tek tek ayırıp hafif uzunluk veriyor ama dolgunluk vermiyor.. Sevdiğim bir rimel oldu ama aşk yaşamadım şahsen. Nerde benim Get Big Lashes' ım diyorum ^^

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

18 yorum

  1. Bende kullanmıştım bundan, fena değildi, şimdi essence'in lashmania diye bir rimelini kullanıyorum çok memnunum, fiyatına göre çok iyi bence, istersen bir dene derim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuzenimde almış ondan güzel demişti bu bitene kadar istediğim rimel gelmezse onu da bir denerim :)

      Sil
  2. Kuzum bunu gördüğüm iyi oldu çok fazla övülmüştü çok merak ettim bende. Ben uzun görüntüden ziyade dolgun kirpikleri seviyorum. :) Senin get big lashes ı merak ettim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen acayip övmüslerdi ama o kadar da değilmiş. Get big lasheslarin diğer çeşitleri nasıl bilmem ama volume&curl olan harikaydi! Satıştan kaldırıldı ne yazık ki.. Tekrar satışa çıkacakmış baharda. Buraya ne zaman gelir bilinmez tabi :/

      Sil
  3. Tatlim bende kullanmistin ama bunlar yapay killi fircalar. Ben tamamen plastik fircalardan hoslaniyorum. Onlarla daha iyi verim aliyorumgibi geliyor. Ama bir arkadasim bu rimeli kullaniyor ve kirpikleri sahane duruyor takma kirpik takmis gibi adeta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kıl fırçaların performansını iyi buluyorum :) Arkadaşının kirpikleri normalde biraz gürse takma kirpik etkisini vermesi normal ama benim 3tel kirpiğim de o etki olmuyor ne yazık ki..

      Sil
  4. Bende de vardi, , black drama degil, bunun ilk versiyonuydu, ben hacim severim, gür kirpikler.zaten uzun kirpigim.ama Ceydacim en çok sildigimde seviyordum, çabuk çikiyor.Türkiyeee galiba satista yok ama Pupanin rimellerini tek geçerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pupa var burda ama hiç denemedim ürünlerini.

      Sil
    2. bulursan pupa vamp i deneye bilirsin.

      Sil
    3. tamam canım aklımda olsun bulursam alırım :)

      Sil
  5. Dolgunluk vermiyorsa pek denemeye değmez sanırım, çok fazla övülmüştü oysa ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağırlık hissi vermeyen kıvırıp uzatmasını isteyenlere göre bir rimel kötü değil ama dolgunluk isteyenlere göre değil.

      Sil
  6. kuzum kirpiklerin harika yalnız :) Maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok kuzum keşke normal hali bu olsa :) Hem seyrek hem kısa kirpiklerim var ne yazık ki.. Millet rimel sürünce takma kirpik takmış gibi oluyor :)

      Sil
  7. Ama bu bebek gerçekten harika bebeğim ya !! güle güle kullan,benimki bitti bitecek ama bitsin istemiyorum tekrar aynısını deneme isteğim olmadığı için :DD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Bende tekrar alacağımı sanmıyorum daha iyi rimeller var..

      Sil
  8. Ben de bir tane bitirdim bundan. Bir tane de yedekledim. Rimellerin herkeste farklı etki yarattıklarını düşünüyorum, çünkü ben de uzatma da dolgunluk da oluşturdu. Çok sevdim ben. Bana göre tek dezavantajı göz altına dökülme yapıyordu, onun dışında bayılıyorum kendisine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende dökülme yapmadı. Memnun kalmana sevindim güle güle kullan :)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe