The Balm Nude Tude Far Paleti

09:00

Günaydın kızlar..
Her iki blogdan birinde muhakkak rastlayacağınız bir palet Nude Tude. Google a Nude Tude yazarsanız sanırım bir milyon sonuç bulursunuz o derece hayranı seveni çok bu paletin! Hatta bir ara bloglarda görmekten içimize fenalık gelmişti. Bende sizi baymadan kısaca kendi deneyimlerimi anlatıp yazıyı bitirmek istiyorum..



Ambalajı gayet güzel sağlam kartondan ve mıknatıslı kapaktan oluşuyor. Alıştığımız The Balm ambalajı.. Üzerinde ki deseni çok saçma buldum keşke daha esprili hoş bir tasarım yapsalarmış..
Farları yumuşak bu yüzden biraz tozutuyor ama öyle çok değil. Oldukça pigmentli farlar.. İçerisinde ki renklerle hem gündüz hem gece makyajı yapılabilir. Ayrıca içerisinde ki bütün renkler MAC ve Urban Decay farlarının benzeri ;) Oldukça kaliteli ve başarılı bir palet..


Bu zamana kadar almayı neden erteledim diye kendime kızdım keşke daha önce alsaydım.. Bu paletle değişik makyajlar yapıp sizlerle paylaşıcam ama önce iyileşmem lazım =/ Hepinizi öpüyorum =)

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

8 yorum

  1. Ne oldu canim yine bas dönmesi mi? Acil sifalar, paletin renkleri çok hos, yumushak tonda, güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım maalesef hala geçmedi dr randevumu da yakın zamana alamadığım için kaldım böyle iyileşemiyorum =/ Teşekkür ederim tatlım :*

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun hayatım, kendine çok dikkat et şu aralar herkes hasta :(( Bu paleti almak aklımda hiç yoktu ama şimdi yazını okuyunca alasım geldi yahu :D Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol tatlım bende ki grip vs gibi birşey değil ama sadece baş dönmesi =/ Almalısın bence kuzum beğeneceğini umuyorum malum zevklerimiz çok benziyor seninle :)

      Sil
    2. Evett zaten onun için bu yazıdan sonra alasım geldi :) Bende olmayan renklerin olması da cezbetti. Listeye alıyoruum hihih :P

      Sil
    3. Sevgililer günü indiriminden alırsın canım :) Bende Shady Lady mi alsam diye düşünüyorum ^^

      Sil
    4. Evet aklıma direk o indirim geldi :D Shady Lady paletleri de çok güzel, tek tek far almak yerine Shady Lady almak çok daha hesaplı tavsiye ederim :)

      Sil
    5. Aslında pek ihtiyacım yok ama indirimde bulursam bir tane almak istiyorum =)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe