Bahar Makyaj Çantamda Neler Var?

09:00

Herkese merhaba..
Pek çok yerli yabancı blogger ve vloggerlar bahar için seçtikleri makyaj ürünlerinden bahsettiler. Bende hepsini ruj allık vs olarak gruplandırmak yerine tek bir postta paylaşmak istedim.
İşte benim bahar için seçtiğim makyaj ürünlerim;



Bahar ve yaz aylarında kesinlikle elimden düşmeyecek 2 allık var aslında. Biri Hot Mama diğeri Flormar terracotta allıklarından 43 numara. İkisi de ışıltılı ve bronz tende harika duruyor. Daha bronzlaşmadım ama elim sürekli bu ikiliye gidiyor. Bahara en çok yakışan pembe ise kesinlikle Pink Swoon!
 Bu arada bir allık canavarı olarak sadece 3 allık seçtiğimi düşünmediniz değil mi? =) Ben bu 3 allığın yanına bir de The Balm' ın How Bout Them Apples? allık paletini de ekledim milkysmile




Sıcaklar geldiğine göre akan makyaja da hazırız sanırım. Bu yüzden pudrayla sabitleme şart! Ben yüzüm için Sexy Mama pudrayı seçtim. Göz altım içinse NARS Light Reflecting Setting Powder kesinlikle 1 numara!
Yüz için artık daimi kapatıcım MAC Studio Finish. Göz altı kapatıcım ise Benefit Fake Up.
Ten rengimin biraz daha koyulaşmaya başladığını fark ettiğim için Flormar Matte BB kremini Pure Beauty CC kremle karıştırıp uyguluyorum.


Yaz için iki palet seçtim. Sleek Oh so Special! ve Clinique All about Shadow Soft Matte dörtlü palet. Göz makyajlarım için baz olarakta Bare Study' yi seçtim. Yazın mat renklerden ziyade ışıltıyı daha çok seviyorum.
İki rimel seçtim Maybelline Black Drama ve Clinique High Impact. Kaşlarım içinse Benefit Gimme Brow en iyi seçim akma derdi yok!


Üst listelere eklemeyi unuttuğum NARS Laguna Bronzer'ım olmadan bir bahar düşünemiyorum. Hafif güneşten yanmış gibi etki veriyor harika! Güneş koruyucu olarak Clinique' ten memnun kaldım sivilce vs yapmadı. Terlediğim de ve yağlandığımda en iyi kurtarıcı Cettua yağ emici mendiller çantamın demirbaşı!


Ruj seçmem zor oldu ama bahar deyince aklıma ne geliyorsa hepsi karşınızda. 7 ruj seçtim ve Watson's ın magic lip balmı spf içerdiği için yaz sonuna kadar benimle olacak.


Üstten alta doğru;
Wet' n Wild Think Pink, Note Soft Rose , MAC Please Me!, MAC Chatterbox, Note Ruby Pink, Rimmel London Kate Moss 16, Clinique Chubby Stick 05 Plushest Punch

Soldan sağa;
Clinique Chubby Stick 05 Plushest Punch, Rimmel London Kate Moss 16, Note Ruby Pink, MAC Chatterbox, MAC Please Me!, Note Soft Rose , Wet' n Wild Think Pink

Benim bahar için seçtiğim (hatta yaz içinde değişeceğini sanmam) makyaj malzemelerim bu kadardı.. Ortak ürünümüz var mı? Yada öneri de bulunabileceğiniz bir eksik varsa söyleyin..

Hoşçakalııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

21 yorum

  1. ya sleek'in kendi sitesi türkiye'ye niye gönderim yapmıyor. her ülke var turkey yok uff

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen bir blogger arkadaşım da yeni üye olup alışveriş yapacaktı ama seçenekler de dediğiniz gibi Turkey yokmuş.. Ben kendi hesabımla girdiğim de ödeme kısmına kadar geldim sorun çıkmadı Türkiye' ye hala gönderiyor diye düşündüm bende.. İnşallah gönderimi durdurmamışlardır.. =/

      Sil
    2. Yani eski üyeliklerde sıkıntı olmuyor da yenilerinde mi oluyor? Of çok sinir!

      Sil
  2. ayyy içim açıldı :) baharı çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  3. Rujlar iç açıyor renkleriyle :) Flormar bb kremi bende kullanıyorum. % 80 lik indirimde 5 liraya almıştım. Ama saf gibi aldığım iki ürünüde açtım. Kasımda tarihleri dolacak ve ben daha birini anca yarıladım :(

    YanıtlaSil
  4. Evet çoook tatlı =) Bende çok seviyorum.. Bu havalarda makyaj iyi de yazın özel durumlar dışında özellikle gündüz hiç makyaj yapmıyorum =/

    YanıtlaSil
  5. Çantanı yerler bayıldım hepsine balım :)
    Rujlar ve renkleri :O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim tatlım =)
      Evet rujlara baktıkça hepsini birden sürmek istiyorum ben şu anda =D

      Sil
  6. Laguna, Pink Swoon, Hot Mama, Apples ve Bare Study ortak :) M.A.C Please Me ruja bayıldım :) Güzel bir bahar makyaj çantası olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo ortak pek çok şeyimiz varmış tatlım =) Please me! benim göz bebeğim ^^

      Sil
  7. Ceydossss .
    Rujlara bayıldım hatta WnW'a goz diktim :))))
    Fake Up'a zaten cok feci goz diktim. Su an sabredip Amerika alısverişimde almaya karar verdim :))
    Clinique gunes kreminden memnun kalmana sevindim balım gercekten cok hos.
    Bu arada benim yaglanmayan cildim de havaların ısınması ile yaglanmaya basladı. Yag emii mendiller sart oldu:)) Hepsini gule gule kullan bebegiimm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. WnW ı almalısın bebeğim cidden çok güzel =)
      Fake up için gerçekten bekle bence kuzum burda ki fiyatı çok abartı =/
      Senin cildin bile yağlandıysa tamamdır benim yüzden yağ akar artık =D
      Teşekkür ederim bebeğiiiim <3

      Sil
  8. Harika yazı olmuş, mac please me ne güzel rengi var.the balmın allıkları da öyle:)

    YanıtlaSil
  9. En çok ruj seçimlerine bayıldım, pembe pembe ne güzel duruyorlar öyle ^^ WnW Think Pink alınacak :) Bir de bronzer olarak The Body Shop'ın Honey Bronzer'ı çok güzel geldi bana Laguna'dan sonra ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. WnW güzel ama yapısı biraz pastel boya gibi, uygun bir şekilde sürülünce gayet güzel duruyor ^^
      aa merak ettim gittiğimde bir bakayım ona da :)

      Sil
  10. Rujların hepsii birbirinden tatlııı :) Bu arada Clinique'in güneş koruyucusundan memnun musun? Üzerine makyaj uygulamada sıkıntı çıkartıo mu? Bide koruma faktörü kaç ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mennun kaldım yüzümü yağlandırmadı ve kolay emildi bembeyaz boyanmadı yüzüm :) Normal nemlendiriciden farkı yoktu makyajım her zaman ki gibiydi ekstra bir sorun çıkarmadı. Faktörü de 30 canım.

      Sil
    2. Teşekkür ederim :)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe