Cosmetica Alışveriş Vol:89858988 =)

09:00

Günaydın kızlar.
Anneler günü indirimini kaçıranlar için güzel bir haberim var. Cosmetica da ki indirimler hala devam ediyor. Bende indirimin devam ettiğini görünce biraz ihtiyaç alışverişi yapayım dedim. Cosmetica' ya gitmeden önce de Flormar' a uğrayıp Jelly Look serisinden en çok beğendiğim ojeyi aldım milkysmile


 Şampuan stoğu erimeye başladığı için şampuanlara yöneldim ama bu sefer Elseve yerine Pantene aldım. Elseve' in kokularının güzel olmaması beni Pantene'e itti..
Aqua Light serisi zaten çok güzel 2 tane ondan aldım. Eşim için Yağ Terapisi olandan 2 tane ve 1 tane de İpeksi Yumuşaklık için olandan aldım. Palmolive Body Butter duş jellerini çok merak ediyordum. Vanilya aşığı biri olarak tabi ki de bunu seçtim.


Saç boyalarında da indirim devam ediyordu bende 3 kutu kendi boyamdan aldım. Flormar ojenin ismi ise Salmon Pink.
Fiyatları net hatırlamıyorum ama toplam 66 küsur tuttu. Oje ise 3.5tl.
Fotoğrafları telefonla çektiğim için bu kadar kötü oldu üzgünüm. Kameramın şarjı yoktu..

Hoşçakalııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

2 yorum

  1. Güle güle kullan tatlım, fotolar kötü çıkmamış, gayet güzel, bu arada ben yine delirdim haa, şu an 4 tane stok şampuanım var aklım yime yenisini almakta, pantene yağ terapisini de denerim.O ojeyi de kimde gördüysem hep merak ettim.Tatlım ben palmolive çikolatalı olanını kullanıyorum şu an da aşığımmmmm♥vanilyalını da koklayıp hoşuma gitmişti, ama çileklisi öyle değil basit kokusu var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çikolatalı olan enfes kokuyordu gerçekten ama canım sürekli çikolata istiyor diye almadım =) Çilekli de gerçekten çok yapay ve kötü kokuyordu ilk çıktığında böyle değildi =/

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe