JML Ayvo Sonic Yüz Temizleme Fırçası

13:36

Günaydın kızlar..
Clarisonic markası patladıktan sonra çoğu marka ona benzer işlevde farklı farklı fırça çıkardı. Bu da bir nevi fakir Clarisonic' i =) Hadi hep birlikte inceleyelim ^.^


 Clarisonic elektrikle şarj edilip kullanılırken çoğu muadili pille çalışıyor. Pille çalışan fırçaların çoğu ise başarısız bulundu. Bu fırça da böyle bir durum söz konusu değil, gayet güzel temizliyor.

3 farklı başlığı mevcut. Düz beyaz fırça daha sert yağlı ciltlere daha iyi bir temizleme sunuyor. Orta kısmı yeşil olan ona göre daha yumuşak ve benim favorim. Diğer başlık ise beyaz bir sünger, hassas ciltler için uygun.


Ben ilk aldığımda denemek için her gün kullandım sivilceye sebep olmadı herhangi bir hassasiyet yaratmadı. Şimdi ise hafta da 1 - 2 kere peeling jelimle kullanıyorum. Peeling' in etkisini kesinlikle arttırıyor. Yüzüm ölü deriden çok kolay ve tahriş olmadan arınıyor. Bir de ben daha fazla işe yaraması için hep duş sonrası kullanıyorum. Açılmış gözenekleri daha iyi temizliyor.

Oldukça ergonomik bir tutuşu var..

Ben bu fırçayı amazon' dan aldım ama yurtdışından gelen bir tanıdığın adresine gönderdim gelirken getirdi. Maalesef amazon bu tür ürünleri bize göndermiyor. Aldıktan sonra araştırma yaparken bu fırçanın Türkiye' de bazı yerler de satıldığını gördüm ve ben memnun kaldığım için size de bir tane aldım ve çekilişime koydum katılmak isterseniz tıklayın çekilişim için son günler bu cuma çekilişi sonlandırıyorum..

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

15 yorum

  1. çok merak ediyorum ben de bu tarz fırçaları ama o kadar para verip memnun kalmazsam diye de Clarisonic den uzak duruyorum. Buna denk gelirsem alacağım ama mutlaka :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Clarisonic' i o yüzden tercih etmedim ve maymun iştahlıyımdır alıp bir kenara atarım diye düşündüm ve uygun fiyatlı birinden başlamak daha iyi olur diye düşündüm. :)

      Sil
  2. güle güle kullan tatlim :)

    YanıtlaSil
  3. Tatlimm ben ellemistim ya fircasini cok guzeldi poncik poncik :) bu tarz yuz yikama seysilerini cok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebay'den bak kuzum Clarisonic' e muadil fazlaca ürün var =)

      Sil
  4. güle güle kullan canım çok güzelmiş turnaklarında ayrı bi hoş duruyor tabi :)) leopar herzaman favorim bence çok asil duruyor ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Benim leopar sevgim daha 1 senedir var ama kesinlikle şık ve asil duruyor..

      Sil
  5. Çok güzel anlatmışsın ama " fakir clarisonic'i" lafına bittim :) Çekilişine katıldım baya önce, form doldurdum ama becerebildim mi bilmiyorum :)
    Güle güle kullan canım, kendime de şans dileyim çekilişle ilgili :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım formda ismin var merak etme =) Teşekkür ederim canım, inşallah en çok isteyene çıkar..

      Sil
  6. yaşasın fakir Clarisonic'i :)) ben de cok merak ediyorum bu ürünleri ama o kadar paraya değer mi diye düşünenlerdenim :) e bu da gayet işlevselmiş bak:) güle güle kullanın,çekilişe de katıldım kazanan kim olursa da o da kullansın güle güle diyelim şimdiden:) sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Uygun fiyatlı aynı işe yarayan ürünleri seviyorum :)

      Sil
  7. Aaa süpermiş ceydacım! ben de yıllar yıllar önce tchibo'dan benzer bir fırça almıştım ama şarj aletini kaybettiğim için kullanamıyorum. clarisonic almicam inat ettim çalıştırıcam bendekini:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ona uygun bir şarj aleti bulunur bir kaç elektronikçi gezmek lazım =) İnşallah bulursun, bulamazsan da ebay e bir bak harika şeyler var ^^

      Sil
  8. Bende clarisonic'e inatla o fiyatı vermek istemiyorum ve alternatif fikrine bayıldım ^^ Gözeneklerde fark edilir bir etkisi var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha fazla temizlendiği ve eskisine oranla daha temiz gözeneklerim olduğu kesin. Birde cilt bakımımı aksatmasam daha iyi olurdu kesin ^^

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe