MAC Studio Finish Concealer || Kapatıcı

09:00

Herkese günaydın..
Yüzde ki kusurlar için yoğun yapılı fondöten tercih edip hayatının hatasını yapan özellikle ergenlik döneminde olan arkadaşlar burda mı? Yüzünüzde ki sivilce izi gibi kapanması gereken kusurları badana yapar gibi kapatmak yerine sadece o bölgeye kapatıcı uygulayıp tüm yüzünüze hafif yapılı bir şey sürmeyi deneseniz? Hatta liseye gidiyorsanız hiç bir şey sürmeseniz ve doktora gidip gerekli ilaçlarınızı alıp cildinize iyi davransanız? 15 - 16 yaşında makyaja başlamasanız ne güzel olur..
Ortaokula giden ufacık kızlarda bile yoğun mu yoğun uygulanmış fondöten gördüm bu duruma o kadar sinirlendim ki yazıya girişim biraz ters oldu kusura bakmayın..


Neyse biz konumuza dönelim;
Yüzüm için kapatıcı almam gerektiğine karar verdiğimde ilk aklıma gelen kapatıcı Studio Finish oldu. Bende hemen bir MAC mağazasına gidip NC20 olan kapatıcıyı aldım. Aslında NC20 bile bana biraz koyu geliyor NC15 tam olurdu sanırım ama yazında kullanmayı düşündüğüm için bu renkte karar kıldım. Zaten üzerine fondöten, BB krem vs uyguladığım için rengi belli olmuyor.


Sivilce izlerimi ve sivilcelerimi oldukça güzel kapatıyor. Ben kendisini çok çok başarılı buldum, tavsiye ederim. Birde yapısı hafif kuru gibi bu yüzden fırçayla uygulamak yerine temiz parmağımla uygulamayı tercih ediyorum. Vücut ısısıyla yumuşayıp daha rahat uygulanıyor. Bir de bu kapatıcıyı göz altları için kullananlar var ama yapısı kuru bu yüzden çizgilere dolma yapacaktır göz altları için almak istiyorsanız asla tavsiye etmem.

Sizin yüz için favori kapatıcınız hangisi?

Hoşçakalıın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

10 yorum

  1. bir sürü kapatıcım var ama uygulamayı unutuyorum :-))

    YanıtlaSil
  2. Yüz için benim de favori kapatıcım budur :) Ayıp bile örter yani bu o derece kapatıcı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahah Ece iyi güldüm sayende =D Gerçekten çok kapatıcı bitince başka kapatıcı arayışına bile girmem yani..

      Sil
  3. malesef makyaj yapma yaşı çok düştü. ben fondötenle üniversite son sınıfta tanıştım. ciltlerindeki problemleri tedavi etmek yerine fondötenle kapatmaya çalışmları çok kötü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 24 yaşındayım fonföten kullanmaya daha yeni başladım normalde 0 makyaj geziyorum. Yazık daha küçücük yaşta mahvediyorlar ciltlerini..

      Sil
  4. Ben de çok nadir kullanırım. Seni izlemeye aldım. Ben de bloğuma beklerim.

    http://www.bakbuharika.com/

    YanıtlaSil
  5. Çok güzzel kapatıcıdır ama dayanma süresi malesef kısa ömürlü oluyor :( Sera Streçle üstünü kurumasın die örtüp kapatabilirsin canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa gerçekten mi? Tamam canım öyle saklayayım o zaman..

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe