NARS Laguna Bronzer || Açık Tenliler İçin Mükemmel Bronzer

09:00

Selam kızlar..
NARS' ın en meşhur bronzerı Laguna ödüllere doymayan çok çok beğenilen bir bronzer. Uzun zamandır aklımda olan bir üründü ama içinde ki simlerden dolayı pek almak istememiştim. Çünkü bronzerların sim içermesinden hoşlanmıyorum. Oldukça yapay ve kötü duruyor hele ki yağlı ciltler de korkunç! Bu saydığım kötü özelliklerin hiç biri Laguna' da bulunmuyor!


Evet sim var içerisinde ama o simler nasıl oluyorsa yüzünüze geçmiyor. Zaten içinde öyle ışıl ışıl sim yok çok hafif miktarda var ve yüzünüze uyguladığınız da oldukça doğal ve hoş gözüküyor. Özellikle açık tenler de kabus olan turuncumsu bronzerları çöpe atın Laguna' yı alın! Diğer brozerlar gibi tupturuncu değil. Bej alt tonlu olmasından dolayı çok doğal gözüküyor. Rengi tam olarak karamel diyebilirim. Piyasa da ki bronzerlarla karşılaştırıldığında çok daha başarılı.


Ben Laguna' yı şakaklarımdan alnıma doğru, saç diplerime, burun kenarlarıma, elmacık kemiklerimin altına ve çene kemiğime(yanlar) uyguluyorum. Daha çok kontur amaçlı benim uygulama şeklim. Aslında renk vermesi için uyguluyorum yoksa arkadaşlarım bana "Casper" deyip dalga geçiyorlar. Bazen allık olarak da kullanıyorum çok güzel oluyor.


Ambalajından ve yapısının güzelliğinden bahsetmeme gerek yok sanırım.. Bu zamana kadar deneyip memnun kalmadığım tek NARS ürünü oldu o da renkli nemlendiricisi.


Biterse tekrar alırım dediğim nadir ürünlerden. NARS standına denk geldiğinizde mutlaka bir uygulama yaptırın, benim gibi ön yargılı olmayın ;)

Bembeyaz tenimde ki duruşu bu şekilde..

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

10 yorum

  1. Evet,turunculuk yok.Çok hoş görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. ben de kontür için alsam mı düye düşündüm fakat kontür için Benefit Hoola'yı önerdiler Sephora'dan. ama yine de alacağım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoola pek bana göre değildi beğenmedim onun tonunu. Harmony' ye bak birde o daha doğal duruyor Hoola' ya göre. Laguna ise cilde canlılık katan mükemmel bir bronzer her türlü kefilim! =)

      Sil
  3. açık tenli biri olarak tam benlik

    YanıtlaSil
  4. bebegim eger bulustugumuzda bu urunu kullandıysan cidden durusu cok hos. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her makyajım da kullanıyorum kuzum o gün de kullanmisimdir kesin :)

      Sil
  5. Beyaz tenlilere tartışmasız düşünmeden alınabilecek en güzel bronzer ki mac riri de benzeri güzellikte onu bitirince tekrar buna dönmek niyetim ^^ Senin gibi bir güzelliğe yakışmaması imkansız zaten güle güle kullan muck

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Riri' yi kaçırdığıma üzülmüştüm ama Laguna'yla teselli buldum :) Çook teşekkür ederim tatlım :*

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe