Real Techniques Blush Brush || Allık Fırçası

09:00

Selam kızlar..
Real Techniques fırçalar ilk çıktığında tüm dünyada büyük ses getirdi. Büyük blogger ve vloggerlar MAC fırçalarını bir kenara atıp Real Techniques fırçaları aldılar. RT fırçası olmayan tek blogger ben kalmıştım sanırım =) Açıkçası millet RT fırça diye deli olurken benim hiç ilgimi çekmemişti.

 The Balm' ın Powder Brush fırçasını allık fırçası olarak kullanıyordum ve çok memnundum ki hala memnunum ^^ Fakat NARS' ın o muhteşem pigmentli allıklarını The Balm fırçamla uyguladığım zaman çok fazla geliyordu ve seyrek kılları olan duo fibre tarzı fırça arayışına geçtim. MAC 187 gibi bir fırça istiyordum ama bir youtube gurusunun övgülerini duyunca kayıtsız kalamadım ve Blush Brush' ı biraz araştırdım. Yorumlara dayanarak almaya karar verdim ama fırsat bulup yurtdışından sipariş veremedim. Türkiye' ye geldiğinde bile bir türlü bulamadım en sonunda Rossmann' da denk geldim ve 31tl gibi bir fiyata aldım.


Fırçanın en uç kısmında ki kıllarla allığımı fırçaya alıyorum ve etrafında ki kıllarla hafifçe dağıtıp uyguluyorum. Pek çok yerde okuduğum "Kıllar açılıp dağılıyor ,yüzümün yarısı allık oluyor hiç beğenmedim" diyen bloggerlara katılmıyorum! Pigmentli allıklar için, pudra ve bronzer uygulamak için harika bir fırça! Bu fırçayla uyguladığınız hiç bir allık sizi palyaçoya çevirmez bana güvenin ;)


Blush Brush' ın en sevdiğim özelliği ise yumuşacık olması! Hayatımda gördüğüm, kullandığım en yumuşak kıllara sahip fırça bu! Sürekli bu fırçayla bir şeyler sürmek istiyorum o kadar güzel bir yumuşaklığa sahip.. Kullanan arkadaşlar bana bu konuda hak verecektir.

Fırçayla ilgili aklınızda bir soru işareti varsa yada sormak istedikleriniz aşağıya yorum bırakabilirsiniz..

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

12 yorum

  1. Allığın rengine bayılıdım, Nars'ın hangi allığı acaba? Bu arada bu fırçayı ben de çok seviyorum, o kadar güzel ve doğal sürüyorum ki.. Neresini beğenmiyorlar anlamıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aşk yaşıyorum bu allıkla ^^ Mata Hari <3
      Çok pigmentli allıklar ve bronzerlar için harika!

      Sil
  2. Benimde aklımda olan bir fırça. Zira allık fırçam heder oldu :) Fakat seninde dediğin gibi '' geniş bir uygulama sağlıyor o nedene sevmedik '' şeklinde ki yorumlar yüzünden kararsızım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 türlü fırçası var RT' nin piyasa da bende ki mum gibi olanı birde daha tombik olanı varmış. Sanırım arkadaşlar o tombikle fazla alana uygulama yaptı..

      Sil
  3. Güle güle kullan tatlim, firca harika gözüküyor zaten :) Ojenede bayildim ayrica! :)

    YanıtlaSil
  4. Benim de favori allik/bronzer fircam kendisi! Aynen dedigin gibi cok dogal bi goruntu sunuyo hic de palyaco etkisi yapmiyo..

    YanıtlaSil
  5. Şeytan ayrıntı da gizlidir ^^ hihih

    YanıtlaSil
  6. Çok kocaman sanki pudra içinde kullanılabilir mi Ceydam?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok tatlım kocaman değil ince uzun bir fırça mum gibi.. Ben NARS Light Reflecting Setting Pudrayı uygulamak için kullanıyorum bazen. Hafif pudra uygulaması istersen kullanabilirsin tabi :)

      Sil
  7. O kadar tuhaf ve güzel bir fırça ki rengini zar zor veren allıklarım bu fırça sayesinde rengini veriyor ama aynı zamanda yüzüm palyaçoya dönmüyor. Şaştım kaldım gerçekten :) Güle güle kullan hayatım :*

    YanıtlaSil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe