Rimmel London Scandal Eyes Rockin' Curves Rimel

09:00

Merhaba kızlar..
Rimmel London' ın Rockin Curves isimli sıradışı fırçalı rimelini görüp unutmak pek münkün değil sanırım. Fırçası bir yılan gibi kıvrık ve ambalajının üzerinde yılan deseni var. Oldukça dikkat çeken bir rimel. Fırçayı elime ilk aldığım zaman "Bununla nasıl rimel sürebilirim ki?" demiştim.



 Eliniz alışana kadar gerçekten zorlanıyorsunuz. Fırça büyük olduğu için bulaşmalar oluyor ama ben küçük fırçayla bile bulaştırmayı başarıyorum çünkü benim kirpiklerim çok cılız! Bazen harika bazen ise istediğim sonucu alamıyorum bu tamamen rimelin fırçasını kullanmakla alakalı. Biraz uğraşırsam istediğim sonucu elde ediyorum.


Kirpikleri ayırıp uzatıyor ve hafif dolgunluk veriyor. Akmıyor, dökülmüyor, bulaşmıyor. Günlük kullanım için ideal bir rimel. Kıvırma konusunda benim kısa kirpiklerimde pek başarılı değil bu yüzden kirpiklerimi önceden kıvırıp kullanıyorum ama bunda rimelin suçu olduğunu sanmıyorum kirpiklerim o kadar kısa ki kıvırıcı bile zor tutuyor =/

Siz bu rimeli denediniz mi? Neler düşünüyorsunuz?

Hoşçakalııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

6 yorum

  1. ben seviyorum bunu bir tüp bitti bile..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kirpikler çok dandik olduğu için kolay kolay beğenemiyorum ne yazık ki =/ Biraz daha uzun olsa bende çooook memnun kaldım diyebilirdim yapısı güzel çünkü =)

      Sil
  2. Rimmel yok bizde ama ürünleri dikkatimi çeker hep.ilginç bir fırçası var.

    YanıtlaSil
  3. Olsun tatlım orda da Revlon falan var daha güzel ;)

    YanıtlaSil
  4. Elimdeki rimel stoğundan dolayı almadım ama genelde beğenildiğini okuyorum hep, gerçi senle kirpiklerimiz aynıymış; benimkiler de o kadar kısa ki kıvırıcı dibinden tutuyor ve canımı çok yakıyor :( O yüzden bir düşüneyim almadan önce...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin kirpikler de benim gibiyse istediğin etkiyi alamazsın canım =/

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe