Avon Sparkling Blush Lipstick

09:00

Selam kızlar..
Sıcakların gelmesiyle birlikte ne makyaj ne oje gözüm bir şey görmez oldu. Bu arada sıcak demişken, sevdiğiniz rujların eriyip kırılmaması için dolapta saklayın. Zira bu rujum geçen yazın sıcağına dayanamayıp kırıldı. 


Avon' un denediğim kadarıyla en çok rujlarını beğeniyorum ama mümkünse simsiz olanlarını. Bu rujda da sim varmış. Katalogda seçerken bilemiyorsunuz tabi. Keşke belirtseler.. Rengi çok tatlı bir pembeydi. Sürümü yumuşacıktı ve dudakları nemlendiriyordu. Simleri olmasa mutlaka dibini görürdüm. Eridiği için ve simleri yüzünden kullanmıyorum diye attım.


Dudakları kurutmayan, yapısı ve kalıcılığı güzel ruj arıyorsanız Avon' a mutlaka bakın. Son çıkan rujları çok daha güzel :)

Hoşçakalııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

6 yorum

  1. Rengi çok güzelmiş, sim konusunda hak veriyorum. Artık hep mat yazan rujlara yönelmeye başladım, o şekilde yanılmıyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. sım konusuna katılıyorum rujları gercekten basarılı ama sımlıler degıl oldum olası sım sevmedım tatlım bununda rengı cok tatlıymıs :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet renge yazık etmişler. İçinde ki simler çok yoğun değil kullanılabilitesi vardı ama takıntııyım bu konuda :)

      Sil
  3. Benimde Mac rujum kirildi ve eridi kabinda, artik dedigin gibi dikkat edecegim havalar biraz isinsin hemen buzdolabinda saklayacagim artik, özellikle sevdigim rujlari yazik günah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görmüştüm tatlım onu çok üzüldüm =/ Ben hepsi sığmadığı için en sevdiklerimi koydum dolaba :)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe