Benefit Fake Up Concealer || Kapatıcı

09:00

Selam kızlar :)
Uzun zamandır düzgün bir kapatıcı arayışındaydım. Her denediğim "ehh işte" yada "berbat" dediğim kategorideydi. Farklı markaların farklı kapatıcılarını aldım yada denedim. Bu kapatıcıyı ise hiç denemeden aldım şaka gibi :) Almadan önce biraz yabancı blogger ablaların bloglarında ufak bir tur attım. Alınacaklar listesine ekledim. Bir Sephora gezintisinde merakıma daha fazla dayanamayıp aldım.

Öncelikle benim kapatıcılardan beklentilerimi anlatayım; İnce ve hafif bir yapısı olsun. Gözaltımı olduğundan daha iyi ve aydınlık göstersin. Kurutmasın, çizgilere dolmasın, kalıcı olsun.

Bakalım isteklerimi karşılamış mı?
Ambalajı beni kalbimden vurdu! Çok çok şık bir ambalajı var ve üzerinde ki desenler muhteşem.. Yazı stilinden pembe detaylarına kadar her şeyi bana özel yapılmış gibi :) Neyse dış güzelliği bir kenara bırakalım önemli olan iç güzellik :P :D


Stick bir kapatıcıya göre oldukça yumuşak ve kremsi. Ortada concealer etrafında ise nemlendirici balmı var. Yapısı ince bu yüzden hemen uygulayıp dağıtabiliyorum. Bu arada benim gözaltlarımda morluk vs gibi sorun yok. Eğer yoğun morluklarınız varsa bu ürünü es geçin zira size göre değil.. Pudrasız kullanımda sabahtan akşama kadar Antalya sıcağında dayanması imkansız ama NARS Light Reflecting Setting Powder' la sabitlediğimde sabahtan akşama kadar sabit kalıyor ve çizgilere dolmuyor. Yani benim beklentilerimi karşılayan ve çok çok sevdiğim bir kapatıcı oldu. Koşun gidin alın diyemem çünkü fiyatı gereksiz derecede pahalı..

Sizin en sevdiğiniz kapatıcı hangisi?

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

13 yorum

  1. Ben de asiri kuruyan goz cevreme almaya karar verdim. Amerika siparislerim arasina
    Da ekledim. Bir aksilik olmazsa Agustos sonunda kavusacagiz. Alacagim 2 urun beni cok sevindiriyor. En basta da bu concealer:)

    YanıtlaSil
  2. Ceydacim,benim hayatimin kapaticisi Mac Pro longwear. baska hic birseyim olmasin tek bu yeter:) yillarca onu dene bunu dene valla bosuna aramisim. gule gule kullan baby

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da muhteşem bir kapatıcı bütün morlukları kapatıyor. Sende güle güle kullan tatlım :)

      Sil
  3. Testerını denediğim ve pek memnun kalmadığım bir ürün evet güzel nemlendiriyori aydınlatıyor ama benim yoğun göz altı morluklarımı pek kapatamadı ve dediğin gibi gerçekten çok pahalı bir ürün o kadar para vermeye gerek yok.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorunsuz yada hafif sorunlu göz altlarına göre bir ürün. Herkesin ihtiyacına göre aradığı üründe farklı haliyle :)

      Sil
  4. Of bende kendime göre bir kapatıcı bulamadım. Bu da pek seveceğimi sanmıyorum. Stick olanlar cildimi kurutuyor gibi geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım stick ama bildiğin stick kapatıcılar gibi değil kesinlikle! Yumuşacık bir yapısı var ve etrafında nemlendirici balmı var kurutmayı bırak daha kuru göz altlarını nemlendiriyor..

      Sil
  5. Nasıl da güzel duruyor ya <3 Kapatıcı ihtiyacım olsa denemek isterdim :D Benim denediğim en iyi kapatıcı Nars'ın creamy radiant kapatıcısı, biterse çok üzülücem :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nars' ın o kapatıcısını bende beğendim çok güzel kapatıyor ama benim o kadar kapatıcılığa ihtiyacım olmadığı için almadım. Ah şu sürekli gelen zamlar :(

      Sil
  6. Ben bunun adına renkli nemlendiricili göz altı kremi diye koydum :) Dediğin gibi göz altı morluğu olanların asla yanaşmaması gereken bir ürün :=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel isim bulmuşsun :) Çizgilere dolma yapmamasından dolayı çok seviyorum ben bu kapatıcıyı. Göz altlarım sorunlu olmadığı halde istediğim gibi bir kapatıcı bulamıyorum bu da gereksiz pahalı biterse ne yaparım hiç bilmiyorum :/

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe