En Sevdiğim MAC Ürünleri || My Favourite MAC Products

09:00

Günaydıııııııııııın :)
Sizinle paylaşmayı geciktirdiğim bir yazıyla karşınızdayım. Daha doğrusu hep yazmayı düşündüğüm bir yazıydı ama hep araya başka yazılar girdi. Geçen gün sevgili Mor Menekşe en sevdiği 6 MAC ürününü paylaşınca tamam dedim bu sefer unutmadan yazmalıyım :) Bende elimdeki MAC' lerin içinden favorilerimi seçmeye çalıştım. Bu arada Mor Menekşe'nin favorileri için tıktık.. Bakalım neler varmış favori MAC'ler de :)


 MAC Studio Finish Concealer; hayatımda gördüğüm en yoğun kapatıcı. Hatta Sevgili Ece bu kapatıcı için "Ayıp bile örter" demişti gerçekten öyle :)

MAC Groundwork Paint Pot; kahverengi makyajlarımın vazgeçilmezlerinden. Bazen tek başına da kullanıyorum. Mat olması her türlü farla kullanmamı sağlıyor. Kahverengi tonlu makyajları seviyorsanız aradığınız baz bu olabilir :)

MAC Please Me! ise benim eeen sevdiğim pembe rujum! Chatter Box' da çok sevdiğim bir pembe ama Please Me! her renk makyajla kullanabildiğim bir ruj. Mat ve kalıcı olması da bonus :)

MAC 217 ve 263 fırçalar ise makyajda olmazsa olmazlarımdan! Sadece bu iki fırçayla bütün göz makyajımı yapabilirim.

MAC Star Violet far ise bu dördü arasında favorim. Aslında en çok Sable ve Club' ı kullanıyorum ama renk orjinalliğinden dolayı Star Violet' ı seçtim. (Sağ alt köşe)

MAC Blushbaby allık eeeen bi sevdiğim milkysmile Blushbaby olmasa Pink Swoon birinci olurdu. Eğer beyaz tenliyseniz bu allıklara mutlaka bir bakın.. Ayrıca içinde Blushbaby' de olan çekilişime katılmak isterseniz tıklayın..


Benim favori MAC' lerim bu kadardı. Sizin favori MAC ürünleriniz neler?

Hoşçakalıııııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

8 yorum

  1. Ne güzel seçimler!! Benim favorilerim Painterly Paint Pot, Tenderling allık, Lightscapade ve Soft&Gentle MSFler, Plumfull ve Peach Blossom rujlar, 217 ve 239 fırçalar, far olarak da Sable, Embark, All That Glitters ve henüz alamadığım ama yakında elimde olacak Woodwinked! MAC ten ürünleriyle genel olarak anlaşamasak da Prep+Prime Highlighting Pen Light Boost da bir diğer favorim :) Öperim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peach Blossom' ı dün denedim çok tatlı duruyor ama hafif renk veren bir ruja 55 tl vermek istemedim muadilini arıyorum şu an :) Sevgiler Başak'ım..

      Sil
  2. Dediğimi hatırlamana hem çok sevindim hem de çok şaşırdım ! :) Benim MAC favorilerim pro longwear kapatıcı, studio fix pudra, kinda sexy ruj bir de alluring aquaticste çıkan sea me hear me allık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdiğim insanların söylediği sözlerin çoğu bende yer eder. Genelde unutkanımdır ama :)
      Ah o allıkta gözüm kaldı ama tuttum kendimi inşallah pişman olmam :)

      Sil
  3. Senin favorilerde süpermiş paint pot'ların bu rengine bakmamıştım şimdi swatchlarına bakınca wishlitime ekledim ahh MAC ahh 65 tl yapmış paint potları :(
    Blushbaby allığı da çok duyuyorum ama nedense hiç gidip mağazada denemedim en kısa zamanda deneyeceğim bakalım benim süt beyaz tenimde nasıl duracak.
    Star Violet hep almak istediğim ama bir türlü sıra gelmeyenlerden eğer biraz birkaç tane farın dibini görürsem kendimi MAC'ten dörtlü paletle ödüllendirmek istiyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün zam geldi ne yazık ki ve çok uçmuş fiyatlar =/ Blushbaby ana da çok yakışacaktır diye düşünüyorum :) Ben bir dörtlü palet daha yapmak istiyorum ama farlarım olduğu gibi duruyor bu yüzden bende far bitirmeden almamaya karar verdim.

      Sil
  4. Şu Mac 217 fırçayı ve please me yi çok merak ediyorum alcam sanırım, methini çok duydum:) Mac jel eyeliner ve sheen supreme lerden ultra darling favorilerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlla ki 217 almana gerek yok pek çok muadili var piyasada. Bütçeni zorluyorsa the balm ın fırçalarına bak derim. Please me! ise bence eşsiz bir pembe <3 :)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe