Pembe - Altın Göz Makyajı || Golden - Pink Eye Makeup

09:00

Hafta ortasından merhaba :)
Ben bu aralar renkli makyajlara takmış durumdayım. Evet yanlış duymadınız renkli makyaj dedim :) Normalde renkli göz makyajıyla gene dışarıya çıkmam ama size örnek olması için renkli makyajları denemek istiyorum. Elimde pek renkli far olmadığı için de istediğim makyajları yapamıyorum. Sanırım renkli renkli kocamaaan bir palete ihtiyacım var :) Neyse lafı uzatmadan makyaja bir göz atalım ;)


H&M pembe allığı far olarak kullandım. Ne kadar canlı olduğu kabından da anlaşılıyor ama gözümde çok hafif gözükmüş her zaman ki gibi :/ Siz tahminen ne kadar koyu olduğunu anlarsınız. Altın renk içinde Balm Jovi paleti kullandım. Dış köşeye derinlik vermesi içinde Flormar 07 palette ki kahvelerden birini uyguladım. Benefit They're Real Push Up Liner' ın ne kadar kötü durduğunu daha rahat görün diye tekrar kullandım! Öve öve bitiremeyenlere anlam veremiyorum. Neyse.. Umarım beğenirsiniz ve size fikir verir.


Hoşçakalııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

22 yorum

  1. güzel ve kolay bir örnek olmuş, eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hem çok kolay hemde insana çok taze bir görünüm veriyor :)

      Sil
  2. Crease bölgeye pembe rengini uygulamak çok iyi fikir. Çok fresh oldu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahverengiden sıkılmıştım değişiklik oldu :)

      Sil
  3. Bu iki rengin birlikteliğini çok seviyorum ben.Eline sağlık canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Altın rengine sıcak alt tonlu her renk çok güzel yakışıyor. Turuncuyla da denemelisin ;)

      Sil
  4. Tam yazlık makyaj olmuş Ceyda'cım, böyle pembeler göz makyajında çok taze duruyor, çok beğeniyorum! Liner da gerçekten ilginç olmuş, ama övenlerin niye övdüğünü az çok bilebiliyoruz ne yazık ki... Öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet özellikle sana pembeler çok yakışıyor bayılıyorum :) Liner cidden bir garip. Sürerken bile parçalanıp dökülüveriyor =/ Uygun fiyatlı olsa hadi bir şey demeyeceğim ama bu kadar pahalı bir ürüne harika mutlaka deneyin dedikleri zaman çığrımdan çıkıyorum! O kadar para verip alacaklar sorun hüsran! Kimse parayı sokaktan toplamıyor ki bu kul hakkına girer. Yazık! Ben de öpüyorum seni ve minik prensleri :)

      Sil
  5. Ayyy aynı makyajı gecenlerde yapmıştım :D Öf dedim ya şu katlanma yerine her gelen kahverengi sürüyor ben renkli yapacam diyip pembe yapmıştım :)
    Bu arada yabancı youtuberları ve Türk youtuberları izledim ve her izleyişte sen geldin aklıma. Ceyda bişe diyorsa vardır o üründe bir sorun diye düşünürken acaba dedim sadece Ceyda'nın ürün de mi bir bozukluk var. Sonra baktım Hacer Sayıner de uygulamalı tanıtmış onda da silik silik duruyor hatta kendisi söylüyordu bu nedenle sevmedim diye.
    Kiminde ürün gerçekten iyi sonuc veriyor kimin de çok kötü.. Sabit bir üretimi yokmuş gibi her defasında farklı formül uygulanmış gibi.. Keşke o kadar yüksek olmasa fiyatı da insanlar böyle pişmanlık yaşamasa böyle bir ürün için :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende bendensin kuzum :) Sıkılmak insanın ufkunu genişletiyor demek ki :D
      Ay canım çok teşekkür ederim yorumun için mutlu oldum ^,^ Bende 2 tane var bu eyelinerdan biri annemde o da beğenmediğini söyledi. Sürerken dökülmeleri geçtim kuruyunca dökülüp göze kaçması gerçekten kabusum oldu! Yapısı biraz daha güzel olsa gerçekten kullanışlı, sürümü kolay bir liner olurdu. TR fiyatı en abartı markalardan biri zaten sinir oluyorum bu duruma! =/

      Sil
  6. Teşekkür ederim tatlım :) ^^

    YanıtlaSil
  7. Ben oldukça beğendim deneyeceğim tatlım benim küçük gözlerimi aydınlık ve daha büyük gösterebilir bu tarz bir makyaj :) Ellerine sağlık canımm senin gözlerine harika olmuşş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açık ve ışıltılı renkler gözleri her zaman için daha büyük ve canlı gösterir. Gözlerin küçükse bu renkler tam senlik :) Teşekkür ederim canım :*

      Sil
  8. Kusum tam yazlik bir makyaj olmus ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
  9. Renkli makyajlar da yapmalısın bence harika olmuş! Özellikle crease bölgen harika görünüyor ellerine sağlık :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım senden bunu duymak beni çok mutlu etti :)

      Sil
  10. Çok tatlı olmuş, romantik makyaj dedikleri gibi tam, çok hoşuma gitti ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok romantik =) Sen pembe seversin mutlaka dene :)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe