Rival De Loop Hydro Göz Kremi

15:21

Herkese merhaba..
Rival de Loop ürünlerini sevmeyen var mı? Çoğu ürünü başarılı, sevilen bir marka. Fiyatının uygun olması da cabası. Ben bir kaç ürününü denedim ama beğendiklerim ve beğenmediklerim eşit sayıda sanırım. Bugünkü konuğumuz ise oldukça meşhur olan göz kremi.


 Öncelikle ambalajı benden geçer not aldı. Kavanozda ki kremlerden pek hoşlanmıyorum. Bu şekilde hem pratik hem hijyenik.. Nemlendirmesi ise benim için yeterli gelmişti. Her şey iyi güzel buraya kadar bir sorun yok ama bu krem bende inanılmaz kaşıntı yaptı. Gözlerimden şapır şapır su aktımilkysmile Her kullandığımda aynı şeyi yaşadım ve denemesi için anneme verdim. Bana da Gözde vermişti. Onda da alerji yapmış. İçerisinde ki bir maddeye alerjimiz var sanırım.. Bu yüzden tavsiye edebileceğim bir ürün değil.


Siz bu krem hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hoşçakalııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

12 yorum

  1. kullanmadım hatta meşhur olduğunu bile bilmiyordum. İtiraf ediyorum makyaj ürünleri konusunda bir kara cahilim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu makyaj değil bakım ürünü. Hem estağfurullah o nasıl söz. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp :)

      Sil
  2. Bu markanın renkli makyaj ürünlerini duyuyorum sık sık. Burda da Rossman olmayınca çok bilmiyoruz tabi. Bu ürünü ilk kez gördüm. Aklımda bulunsun canım güzel bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet makyaj ürünleri de çok popüler. Uygun fiyatlı ve güzeller.

      Sil
  3. Ben bunu değil ama Rival de Loop 'un göz altı rollonunu kullandım ve göz çevremde yanma yaptı. Kremi denesem mi diye düşünüyordum ama madem onda da böyle bir etki olabiliyor hiç bulaşmasam daha iyi sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa o da mı öyleymiş? Ben ağzımın payını aldım bundan sonra bilmediğim ürünleri orama burama sürmem =/

      Sil
  4. Rival de Loop'un makyaj temizleyicisini kullanmıştım, bunun dışında cilt peelingi çok övülüyor Alman bloggerlar arasında ama göz kremini hiç denememiştim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüz temizleme jelini de övmüşlerdi daha içinde ki bitmeden kapağıyla ucu koptukapağını takacak yeri kalmadı. Bir daha yaklaşmam bu markanın cilt bakım ürünlerine..

      Sil
  5. Rival de ,loop hiç denememiş olmama ben bile şaşırdım şuan:) sanırım bazı firmalar nedensiz yere ilgimi çekmiyor:) beğendiğin ürün yazılarını bulup bi deneme yapabilirim her an:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de aynı durum söz konusu :) Bazı markalar bedava olsa dönüp bakmayacak durumdayım hiç ilgimi çekmiyorlar. Açıkcası Rival de Loop un woow diyebileceğim bir ürününe denk gelmedim denemesende olur :)

      Sil
  6. bu markanın bir çok ürününü kullandım ve gerçekten de fyatlarına göre performansları iyi die düşünüorum. beklerim bende www.beauthingsforme.blogspot.com

    YanıtlaSil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe