Altın Bronz Işıltılı 18' li Far Paleti | 18 Color Shimmer Eyeshadow Palette

15:17

Herkese sıcak bir Temmuz gününden merhaba :)

Geçtiğimiz haftalarda kullanmaya başladığım uygun fiyatlı ama inanılmaz derecede pigmentli olan bu paleti sizlerle paylaşmak için daha fazla beklemek istemedim. Maalesef kargoda gelirken 2 tane far kırılmıştı bende tekrar pressledim. (Eğer kırılan farlar, pudralar, allıklar vs nasıl presslenir bilmiyorsanız şurada detaylı olarak anlatmıştım.) 18 farın hepsi ışıltılı sadece sağ alt köşedeki siyah far mat.

Paletteki kirli görüntü için kusura bakmayın kırılan farları temizlemeye çalıştığım için böyle oldu.


✦ Ürün düz siyah bir karton kutuda geliyor (ben çoktan çöpe attım). Ambalajının kalitesi ve şekli Sleek far paletleriyle aynı.
✦ Farların boyutu inanılmaz derecede büyük. Toplamda 300gr. Bu farları torunuma miras bırakıcam sanırım, bitirmek imkansız.

Bazsız ve tek seferde verdiği renk. İkinci kat geçilmedi.

✦ Yapısı oldukça yumuşak bu yüzden fırçayla alırken çok dökülme yapıyor. Size tavsiyem sünger aplikatörlerle uygulama yapmanız. Böylece hem far rengini çok güzel veriyor hemde tozutma sorunu olmuyor.
✦ Beni şaşırtan kısım ise pigmentasyonu oldu. MAC' in farları bile iddaa ediyorum bu kadar pigmentli değiller! Bu farlar sanki sıkıştırılmış pigmentler var ya aynı öyle. Islatıp kullandığımda metalik harika bir şekle bürünüyorlar.
✦ Karıştırma fırçasıyla kolayca dağıtılıyorlar.

Farların büyüklüğünü anlayabilmeniz için üzerine Wet'n Wild tekli farı koydum.

✦ Farların biraz garip bir kokusu var tarif edebileceğim gibi değil ama çoook eskiden annelerimizden kalma markaların farları bir değişik kokardı ya hani ona benzer bir koku. Beni rahatsız etmedi ama koku hassasiyeti olanlar dikkate alsın.
✦ Kalıcılığı hakkında bir yorum yapamam çünkü ben bütün farlarımı far bazıyla uyguluyorum yoksa crease bölgesinde toplanıp kalıyor farlar. Far bazıyla uyguladığımda ise bütün gün ilk sürdüğüm zaman ki gibi kaldı.


☞ Ürünün kutusunun üstünde Car Mela Professional Makeup diye yazı var ama ben bu markayı araştırdığımda her hangi bir bilgiye ulaşamadım. Sadece sitede içeriğini yazmışlar. Ürünün Çin malı olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Bunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.

Ben bu far paletini fiyat - performans açısından gerçekten çok başarılı buldum. Ürünü detaylı incelemek ve satın almak için buraya lütfen. Şuanda indirimle 12.99$ ve ücretsiz kargo. CBMX31 kodunu kullanarakta %10 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.


Hoşçakalıııın

milkysmile

Bana ulaşmak için:
e-mail:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

4 yorum

  1. Çok güzelmiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Fiyati , renkleri ile gel beni al diyor adeta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende görür görmez vuruldum zaten ama gerçekte renkleri çok daha güzel kuzucum :)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe