Neutrogena Visibly Clear Hızlı Etkili Sivilce Jeli

16:35

Merhaba,


Yaz gelince cildi iyice sapıtanlarda bugün ben varım :) Yanaklarım kuru T bölgem normalden daha yağlı.. Yanaklarıma ayrı maske T bölgeme ayrı. Yahu 26 yaşıma girdim ergen gibi ne sivilcesi bu? Kısacası bu durumdan oldukça şikayetçiyim. Sizde aynı dertten muzdaripseniz tavsiyelerinizi bekliyorum...



T bölgem iyice yağlanınca sivilceler kaçınılmaz oluyor tabiki.. Burnumun tam ortasında çenemde alnımda sürekli bir işgal halindeler. Daha önce Rossmann' dan Synergen markasının sivilce kurutucu jelini alıp çok memnun kalmıştım ama kendisi evin içinde bir yerlerde kayboldu (bloga yazmayı unutmuşum maalesef). Artık bulunduğum şehirde Rossmann olmadığı için bende bunu bir deneyeyim dedim. 



Sivilcelere 4 saatte etki edeceğini vaadediyor. 4 saatte etkili mi bilmiyorum. Ben gece yatarken sivilcemin yada sivilce çıkacağını hissettiğim bölgelere sürüyorum. Sabah kalktığım da sivilcem kurumuş ve şişliği inmiş oluyor. Benim sivilcelerim küçük olduğu için işe yaradı ama daha büyük sivilcelerde sonuç ne olur işe yarar mı emin değilim... Ayrıca şeffaf bir jel ve sürdükten sonra belli olmuyor, rahatsız edici bir görüntü oluşturmuyor. Buda güzel bir özellik bence.



Benim memnun kaldığım bir ürün oldu. Ufak tefek dönemsel sivilceleriniz varsa tavsiye ederim... Eğer bulunduğunuz şehirde Rossmann varsa Synergen hem daha uygun fiyatlı hemde içerik olarak daha az kimyasal içeriyor onu alın derim.


Hoşçakalıııın

milkysmile

Bana ulaşmak için:
e-mail:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

1 yorum

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe