Smashbox Try It Kit | Deneme Seti - Çok Satanlar | Madamruj.com

09:00

Herkese yeniden merhaba..
Taşınma telaşı, iş güç derken yine blogdan uzak kaldım.. Instagram' da ürün paylaşımı yapsam da üç beş kelimeyle ürün tanıtmak pek bana göre değil. Uzun uzun yazıp, paylaşmayı daha çok seviyorum. Neyse konumuza dönelim..

Smashbox markası genel olarak bu tarz kitlerle karşımıza çıkıyor. Çok satan 4 ürünün deneme boylarını bir araya getirip satışa sunmuşlar. Markayı daha önce denemeyenler ve merak edenler için güzel bir fikir. Ben bu tarz kitleri çok seviyorum. Orjinal boyunu alıp memnun kalmayıp paramı çöpe atmaktansa birden fazla ürünü deneyip fikir sahibi olmak daha avantajlı bence.

Bu kitin içerisinde ise;
Mat, doğal tonlarda 3' lü far, far bazı, rimel ve markanın kesinlikle en popüler ürünü olan makyaj bazı bulunuyor.

Photo Op Eyeshadow Trio in Filter (Üçlü Far)



Farların rengi tam benlik, günlük kullanıma uygun mat renkler içeriyor. Mat farlar genelde sert olur ama bu farlar gayet yumuşak, sürümü kolay. Farların pigmentasyonu parmakla gayet iyi olsada fırçayla nedense tam rengini vermiyor. Birde şu paletlerin içinden çıkan dandik sünger apllikatörlerle de güzel uygulama yapılıyor aklınızda olsun. Neden böyle olduğunu anlayamadım ama neyse... Paletin küçük olması ve hep kullandığım renkleri içerdiği için makyaj çantamdan çıkmaması çok normal sanırım :)



24 Hour Photo Finish Primer (Far Bazı)


Yapısı oldukça yoğun olduğu için beni şaşırtan bir ürün oldu. The Balm Put a Lid On It far bazından daha yoğun hatta ilk bakışta bana Benefit Porefessional' ı hatırlattı. Sürümü yumuşacık ve far için harika bir zemin oluşturuyor. Mercimek tanesi kadar ürün iki gözüme yetiyorda artıyor bile. Benim göz kapaklarımda farlarla yaşadığım tek sorun "crease" denilen katlanma bölgesine farın tek çizgi şeklinde toplanması. Bu bazla çizgilenme sorunu yaşamadım. Güzel bir baz ama ürünün tam boy fiyatına baktığımda The Balm' ı indirimden almayı tercih ederim açıkcası. İkiside ihtiyacımı karşılayan ürünler sonuçta.



Full Exposure Maskara

Oldukça büyük bir fırçaya sahip. Bana Essence Get Big Lashes Volume Boost Waterproof rimeli hatırlattı. Ben bu tarz düz fırçalarla çok iyi anlaşamıyorum (Düz ama ince fırçalar hariç). Kirpiklerim kısa ve düz bu yüzden en harika rimel bile bende pek işe yaramıyor. Bu yüzden rimeli gömmek istemiyorum ama ben rimeli sevemedim. Akma, dökülme yapmaması güzel.

>>>Edit: rimeli kullanmayı öğrendikten sonra çok sevdim, çok güzel hacim veriyor.




Photo Finish Foundation Primer (Yağsız Makyaj Bazı)

Ben bu bazın yapısını Inglot'un makyaj bazına çok benzettim. Aynı yapıda ve verdiği etkide aynı. Zaten silikonlu bütün bazlar bu şekilde oluyor. Silikonlu bazların en güzel tarafı ince çizgileri doldurup, gözenekleri "blur"laştırıyor olması. Makyaj yapmak istemediğim günlerde bile daha pürüzsüz gözükmek istersem bunu kullanıyorum. Silikon yapılı bazların üzerine uygulanan fondöten, bb krem vs çok daha kusursuz ve yumuşacık duruyor. Bu bazı kuru, normal, karma ciltliler sevecektir. Her ne kadar yağsız olsada yapısı yağlı ciltleri rahatsız edebilir. Mat etki veren bazlar yağlı ciltler daha uygun olacaktır. Ben bu makyaj bazının birde "Light" olanını kullanıyorum ve gerçekten çok başarılı. Karma, yağlı ciltlerin seveceğini düşündüğüm bir baz.


 Birde silikon yapılı bazlar günlük kullanıma uygun değil. Gözenekleri tıkıyor dolayısıyla sivilceye yol açıyor. Her gün kullanmanızı tavsiye etmem.


Kit genel olarak başarılı ama aralarında mutlaka alın diyebileceğim sadece makyaj bazı var. Tabi bu beklentiye ve ihtiyaca göre değişebilir. Başta belirttiğim gibi bu tarz kitleri seviyor ve faydalı buluyorum. Sizde denemek isterseniz ücretsiz kargoyla madamruj.com dan alabilirsiniz.


*Ürün madamruj.com tarafından denemem için gönderilmiştir. Fikirlerim tamamen objektiftir.


Hoşçakalıııın

milkysmile

Bana ulaşmak için:
e-mail:
makeupbyjade19@gmail.com





You Might Also Like

2 yorum

  1. makyaj bazına bakmalıyım teşekkürler bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Smashbox'ın ben de daha önce bir kitini almıştım; gerçekten denemk için çok iyi fikir vermişti (pek bir şeyini sevememiştim zira) :)) Aslında farlar güzel görünüyor ama fıorçayla renk vermöemesi fenaymış... güle güle kullan, öpüyorum!

    YanıtlaSil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe