L'oreal Lumi Magique Highlighter Pen

19:04

Selam kızlar...
YSL' den sonra pek çok markanın çıkardığı kalem aydınlatıcılardan biri de L'oreal olmuştu. L'oreal bu ürün için "Highlighting Concealer" desede bence "kapatıcı" kısmı söz konusu bile olamaz! Ürün likit bir aydınlatıcı ve 0 kapatıcılığa sahip. Yani bu ürünü kapatıcı diye satarsanız kulaklarınız çınlar sevgili satış sanışmanları... Tanıdığım pek çok kişi bu ürünün şık ambalajına, etikette kapatıcı yazmasına kanıp veya satış sanışmanlarının yanlış yönlendirmesiyle almış durumda. Eğer aradığınız ürün bir kapatıcıysa "True Match" e bakın derim.




Gelelim kapatıcı diye satılan aydınlatıcımıza... Öncelikle ambalajı inanılmaz derecede şık ve pratik. Fırçası göz altlarına uygulama yapmak için biraz sert ve kullanışsız. Kapatıcılığı dediğim gibi sıfır. Kapatıcınızın üzerine uygulayabilirsiniz dilerseniz.


Ben bu ürünü aydınlatıcı olarak kullanmak için aldım. Elmacık kemiklerimin üzerine, dudak üstü ve burun ucuna uyguluyorum sadece. Göz altlarımda ise yapay bir görüntü oluşturdu, sevemedim. 3 renk çeşiti var bendeki 02 Medium olanı.


Bittiğinde tekrar alacağım bir ürün değil. Likit daha güzel aydınlatıcılar var diye düşünüyorum.
Siz bu ürünü denediniz mi?

Hoşçakalıııın

milkysmile

Bana ulaşmak için:

e-mail:
makeupbyjade19@gmail.com



You Might Also Like

2 yorum

  1. Ben bu firca yapısına sahip ürünleri pek sevemiyorum, ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş canım ellerine sağlık 😊

    YanıtlaSil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe