Danielle Laroche Restorative Göz Kremi

13:08

Selam kızlar :)

Bugün sizlere yaklaşık 1 aydır kullandığım göz kremimden bahsedicem.. Bu marka Gratis' e geldiğinden beri ilgimi çekmişti ama hakkında hiç bir bilgim olmadığı için her seferinde almaktan vazgeçmiştim. Sonunda merakıma yenik düşüp aldım ve düzenli olarak kullandım. Bu benim ikinci göz kremim yani kıyaslama yada karşılaştırma yapamayacağım maalesef.. İlk kullandığım göz kremi Alman markasıydı TR'de bulunmuyor ne yazık ki ve markasıda silindiği için bilgi veremeyeceğim ve bulunmayan bir ürünle karşılaştırma yapmam doğru olmaz..



Benim göz altım ve göz çevrem yağlı değil çok kuruda değil sanırım normal yapıda. Ama 23ü bitirdim yaşlanmaya başlıyorum artık ve kırış buruş olmadan önlemimi almak istedim :) Yazın bu sıcaklarında özellikle sıcak rüzgarlara maruz kalınca göz altlarımda hafif bir kuruluk sezdim ve acilen krem almam gerekti bende bu kreme bir şans verdim. Tüm cilt tiplerine uygun yazıyor ambalajında almam için bu yazının büyük etkisi oldu neden bilmiyorum :)
Gelelim benim ürünle ilgili yorumlarıma; Kremin çok çok az bir miktarı göz altıma yetiyor ve sağladığı nem benim açımdan yeterli oldu. Herhangi bir alerjiye hassasiyete yol açmadı şimdiye kadar umarım böyle birşey olmaz çünkü hali hazırda göz çevremde son 2 yıldır minik minik yağ bezelerinden oluştu arada yok olup tekrar geri geliyorlar ve gözüme birşey sürmeye korkuyorum. Bu kremi kullandığım sürede yağ bezelerinde her hangi bir artış gözlemlemedim.. Çok kuru bir göz çevreniz varsa belki yeterli gelmeyebilir bilemiyorum ama  normal yada hafif kuru göz çevresine sahip olanlar beğenerek kullanacaktır.. Beğenmediğim tek şey kokusu oldu yani içeriğinde parfum var fakat hiç hoş değil.. Ayrıca göze sürülen bir ürünün içinde parfümün ne işi var anlayamadım?? 18 tl gibi bir fiyatı var 30ml bir ürün uzun süre sizi idare edecektir hatta alıp annenizle paylaşıp deneyebilirsiniz yada arkadaşınızla ortak alıp 2 minik kaba paylaştırabilirsiniz. Göz kremine ihtiyacınız varsa ve uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız deneyebilirsiniz ama kokulu ürünlerden hoşlanmıyorsanız ASLA almayın derim..
Sevgiler..

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

4 yorum

  1. israil menşeeli diye bu ürünü tercih etmedim yüz yıkama jeline ihtiyacım varken görmüştüm kocamanda duruyordu ama israili görünce bıraktım hemen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa hiç dikkat etmemişim kutusunu çıkarıp attım hemen içindeki cam kapta birşey yazmıyor.. bir daha almam o zaman :/

      Sil
  2. Başka biç bir şeyde bu kadar katı davranmM ama bu israil ülkesine extra gıcığım. Hoş bi bunu almamakla olsaydı. Kim bilir neler neler alarak kimlere ne paralar kazandırıyoruz. Ama direk üstünde o yazıyı görünce itmişti beni. Bugün en sevdiğim ürünün üstüne biri kalemle yazsa made in israil diye onu bile kullanmam :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben fransaya da gıcığım Loreal den uzun zamandır birşey almıyorum en sevdiğim rimelden bile vazgeçtim ama kimsenin umurunda değil herkes paşa paşa almaya devam ediyor. kullandığımız ve en sevdiğimiz markaların Amerikan malı olmasına ne demeli?

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe