Ecotools Airbrush Concealer Brush / Kapatıcı Fırçası

23:52


Sanırım bu fırçayı duymayan kalmamıştır.. Hem kapatıcı hem karıştırma açısından mükemmel iş çıkarıyor. Ben burun konturü içinde kullanıyorum. Çok amaçlı ve 10tl fiyatla bulduğunuz ilk yerde üzerine atlayın, hatta yedekleyin derim. Göz altıma kapatıcıyı hep parmağımla uygulardım ama ilerleyen saatlerde çizgilenme yapmasından çok rahatsızdım. Bunu bir arkadaşıma söylediğimde bana Real Techniques airbrush concealer fırçasını tavsiye etti ama kredi kartım olmadığı için alamıyorum malesef.. Bende bu tarzda TR de bulabileceğim fırçaları araştırmaya başladım sonunda bu fırçayı buldum ve tam anlamıyla Real T. concealer fırçasının birebir aynısı :)
Gratislerde bulmak neredeyse imkansız gibi çünkü bilmem kaç ay sürekli gidip baktım almak için ama bulamadım.. En sonunda 2 ay önce 1 tane bulabildim hemen kaptım :) Her gidişimde bakıyorum tekrar bulursam bi iki tane daha almak istiyorum. Daha fazla lafı uzatmanın anlamı yok alın kullanın beğenmezseniz bana yollayın ^^
Hoşçakalııın :)



yumuş yumuşş kıllara bakar mısınııızz :))


Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

4 yorum

  1. acaba ben yanlış fırçamı aldım. bana beyaz renkli bir fırça vermişlerdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu fırçanın başka rengi yok canım. hatta yanılmıyorsam ecotoolsun beyaz fırçası yok :S fırçanın sapının üzerinde ecotools airbrush concealer yazıyor elinde ki ürüne bi bak istersen ne yazıyor yada yazmıyor :/ nerden almıştın fırçayı?

      Sil
  2. alışveriş listeme ekledim en kısa zamanda alacağım. Çok cici görünüyor yahu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok cici :) kullanım alanıda çok fiyatıda cabası bulduğun zaman 2 tane al genelde pek bulunmuyor :/

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe