Essence Floral Grunge 01 Be Flowerful Allık / Blush

20:35

Herkese merhabalar :)
Bu allığı kaç aydır bekledim kaç kere Gratis e gidip gidip geldim bir bilseniz.. Gratis çalışanları daha kapıdan girer girmez yok gelmedi diyorlardı. En sonunda bu gidip gelmelerden sıkıldım ve çalışan bir bayana numaramı verdim gelince bana haber vermesi için rica ettim sağolsun o da beni kırmadı kabul etti. Koleksiyon geldiği gün aradı fakat ben şehir dışında olduğum gidemedim, için ertesi gün sabah koşa koşa gittim daha Gratis açılmadan kapının önündeydim :D yarım saat bekleyişin ardından aldım merakla beklediğim allığımı :) Aşk yaşıyorum onunla aşk.. Ciddiyim şaka yapmıyorum allığı her elime aldığımda This is love.. This is love.. This is lovee.. diye şarkı söylüyorum. milkysmile Aşkımdan sizi daha fazla baymayayım konuya gelelim..

Ürün 5gr bana küçük geldi, çünkü bu gidişle ben bu allığı çabucak bitirecek gibiyim keşke 9gr falan olsaydı..
Ambalajı klasik Essence ambalajı yani vasat.. Dikkatli kullanılmazsa kapağı tutan minicik yer kırılabilir. Tabi fiyatı göz önünde bulundurunca ambalajın kalitesine takılmıyorum ben. Benim için sorun değil.
Rengi muhteşem fakat esmer ve koyu tenlerde kendini belli etmeyecektir. Malesef ki tozutuyor karşılaştırma yaparak tarif etmek gerekirse Flormar Pretty allıklar gibi diyebilirim ama pigmentasyon açısından daha zayıf. Yüzünüze fondoten vs sürmeden renk vermiyor. Swatch yaparken bileğime parmağımla defalarca sürdüm bana mısın demedi.. Eğer renkli nemlendirici fondoten vs kullanıyorsanız alın yoksa bu allığı es geçin derim. Ambalajda çok neon gibi dursada öyle değil görünüşe aldanmayın yani.
Fiyatı 8.55 tl yanlış hatırlamıyorsam.
Hafif şeftalimsi pembeli tatlı bir allığım olsun ama doğalda dursun diyorsanız tam size göre bitmeden gidip alın.



flaşlı çekimde içindeki minik simler belli oluyor




Tozutma yaptığını bu resimde daha iyi anlayabilirsiniz

Hepinize mutlu haftasonları diliyorum hoşçakalın..

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com



You Might Also Like

2 yorum

  1. Bende bu alligi severek kullaniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir rengi var sevmemek elde değil :) Güle güle kullan..

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe