Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünlerim

09:00

En sevdiğim ay olan Mayıs gelmiş hoşgelmiş =)

Elimde olan duşta ve duş sonrası kullandığım saç bakım ürünlerini toplu olarak sizlerle paylaşmak istedim. Kullandığım ürünler ise orta halli herkesin alıp deneyebileceği ürünler. Saçlarım çok uzun olduğu için öyle aman aman pahalı markaları tercih edemiyorum..
Öncelikle duşta kullandığım durulanan saç ürünlerinden bahsedelim;

Pantene Anında Onarıcı Bakım Kürü; onarma etkisini görmedim böyle bir ürün olduğuna da pek inanmıyorum açıkcası ama inanılmaz yumuşatıyor saçlarımı. Birde bunun kavanozda olan maskesi vardı ama onu bulamıyorum bir türlü o daha güzeldi sanki buna göre üstelik gr olarakta daha fazlaydı.

Elseve' in şampuanları, saç kremleri ve maskeleri üzerine master yapmışımdır resmen! Merak ettiğiniz bir seri varsa hemen cevaplarım :) Bu krem şampuanın yanında hediyeydi. Elseve genelde böyle kampanyalar yapıyor kaçırmayın derim. Krem ise güzelce saçlarımı yumuşatıyor ama  yıpranmaya bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Maskelerini şiddetle tavsiye ederim özellikle bu serinin maskesini ve sarı ambalajda olanı (adını unuttum)

Lee Stafford Poker Straight' in yazısını yazmıştım tıktık..

Birde bunların arasına yeni katılan Down Under Argan Yağlı saç kremi var ama daha kullanmadığım için bir şey diyemem. Memnun kalmadığım bir ürünü olmadığı için beğenirim diye düşünüyorum:)

Sıra geldi duştan sonra kullandığım saç serumlarına..


Pantene Argan Yağlı Elixir; bu yağı yeni aldım kullandığım kadarıyla çok güzel yumuşatıyor ve ağırlık yapmıyor. Ayrıca Doğal Sentez serisinin kokusuna bayılıyorum.

Yine Pantene Doğal Sentez serisinden bir serum. Kokusu sebebiyle bu seriden vazgeçebileceğimi sanmıyorum. Güzelce yumuşatıyor ama güçlendirdiğini söyleyemem. Sürekli saçlarım ısı görüyor ve boyanıyor =/

Pantene'in bu boyalı saçlar için olan 2 ürünü bana sevgili blogger arkadaşım Gözde hediye etti. Kendisine tekrar çoook teşekkür ediyorum. Neden mi? Çünkü çoook beğendim =)

Pantene Parlaklık Veren Saç bakım serumunun yapısı Argan Yağlı Elixir'le aynı sadece yağ farkı var. Parlaklık etkisini pek göremedim ama saçlarımı yumuşacık yapıyor. Kabarmayı az da olsa engelliyor.

Veee favorim!!!
Pantene Yoğun Nemlendirici Saç Bakım Köpüğü; inanılmaz bir nem veriyor saçlarım bu yüzden kabarmıyor! Bittikçe alacağım bir ürün oldu kendisi. Bu serinin diğer ürünlerini de denemek istiyorum :)

 Sıra geldi ısıya karşı koruyucu ürünlere;


Wella Düzleştirici Köpük; ısıdan koruduğunu iddaa ediyor ama bu köpük saçı sertleştirdiği için düzleştirirken pek hoş şeyler olmuyor. Tavsiye etmem!

Isana ısıya karşı koruyucu saç spreyi; kokusu bi garip, etkisi var mı yok mu bilmiyorum ama gene de kullanıyorum en azından New Wave gibi saçlarımı sertleştirmiyor..

Gliss 80* Isıya Karşı Koruyucu Kür; ısı uygulayacağınız zaman kullanırsanız uygulama süreniz  uzar ve saçınız iğrenç kokar!! Ben bu kürü saçlarımı düzleştirdikten sonra uyguluyorum çünkü içinde minik minik ışıltılar var saçları çok güzel parlatıyor =)

Down Under Naturel's Onarıcı Sıvı Saç Kremi bunu neden üst fotoya koymamışım? Neyse.. Bu sprey benim ve kızımın baş tacı! En karışık saçı bile hemen açıyor ve kolay tarama sağlıyor. Çok çok çoook seviyorum..

Benim ürünlerim bu kadardı daha doğrusu bu kadar kaldı :) En çok saç ürünü bitiriyorum aslında.. Sponsor bulmam lazım :)

Kıssadan hisse; Pantene'in genel olarak saçıma uygun herşeyini, Elseve' in sıvı saç kremleri ve maskelerini, Down Under Naturel's (sanırım artık adı değişti) ürünleri favorim..

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

10 yorum

  1. Down Under degismedi de Urban ile papucu dama atildi :) Panten markasini yillardir kullanmiyorum ama en kisa zamanda dogal sentez serisini ve bakim yaglarini denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende adı değişti sandım garibim üvey evlat gibi olmuş =/
      Tavsiye ederim kuzum bir dene ;)

      Sil
  2. Elseve şampuanları ben de çok beğeniyorum, pantene aqua light aldim bakalım deneyeceğim nasil gelecek saçlarima, kokusu güzelse doğal sentezi de denerim bir ara:)

    YanıtlaSil
  3. 38 mii ? =) Bitirebilirsen alkışlarım ^^

    YanıtlaSil
  4. Aqua Light serisinin kokusu muhteşeeem ^.^ güle güle kullan :) Onun saç spreyini kullanmıştım ve çok sevmiştim indirimde denk gelirsem alayım bari hatırlattığın iyi oldu ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canim senin de saç spreyi oldugunu söylemen iyi oldu,bilmiyordum spreyi oldugunu ,alip sampuaniyla kullanirim:)

      Sil
  5. Tatlım begenmene cok sevindim. Nemlendirici kopuk kesinlikle harika. Nemlendiriyor , kabarmayı engelliyor . En cok korkulan sey kopuklerin sacları sertlestirmesidir ve en guzeli bu urun kesinlikle sertlestirmiyor. Ben neden yazısını yazmadım acaba daha :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürekli kullandığımız ürünlerin yazısı nedense hep sona kalıyor balım bizde bir gariplik var galiba =)

      Sil
  6. Down Under Argan Yağlı saç kremini şampuanıyla beraber kullandım, şapuanından ne kadar memnumsam, kreminden de o kadar memnun kalmadım, saçımı hiç yumuşatmadı ve kolay açılmadı, sadece kokusunu beğendim, umarım sen beğenirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy gerçekten mii =/ Umarım bende işe yarar cidden büyük bir hevesle almıştım..

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe