NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer || Renkli Nemlendirici

09:00

Herkese merhaba :)
NARS ürünlerine olan ilgimi bilmeyen kalmadı sanırım. Allıkla başlayan aşkım Bronzer, Pudra diye diye ilerledi. Bu renkli nemlendiriciyi de hakkında hep güzel yorumlar okuduğum için aldım. Çok büyük bir hevesle aldığım bu ürünü hemen inceleyelim mi? :)


  • Öncelikle kokusu çok güzel mis gibi portakal kokuyor amaaa bir iki kullanımdan sonra o mis koku yerine tuhaf bir koku oluştu. Kocaman bir eksi!
  • Kapatıcılığı bir renkli nemlendirici için yeterli. Ama sivilce vs kapatmak için yetersiz. Lokal olarak kapatıcı uygulayıp o şekilde kullanmalısınız.
  • Yüzümde sivilceye sebep oldu.
  • Hiç kalıcı değil. Bir kaç saat sonra aynaya baktığımda burun ve alın kısmımda hiç ürün yoktu çoktan akmıştı. Yanak kısımlarımda biraz duruyordu ama o bile uçmuştu. 
  • Cildime sürdüğümden itibaren garip bir şekilde kaşıntı yaptı. Yüzümü kaşımamak için gerçekten mücadele ettim..
  • Rengi bana baya koyu geldi. Mağazada ki görevli sağolsun en açık renginin bana çok açık geleceğini savunup durdu. Mağaza ışıkları zaten yanıltıcı olduğu için bu kadar koyu durduğunun farkına varamadım ne yazık ki. Almak isterseniz önce deneyin ve mağaza dışında rengini kontrol edin!

Karma ve yağlı ciltlere ASLA tavsiye etmiyorum. Kuru yada normal bir cildiniz varsa bir deneyebilirsiniz zira seveni çok.
103 lira gibi bir fiyatı vardı. Bence bu fiyatı hak etmiyor. NARS' ın pek çok ürününü aldım yada denedim hepsinden memnun kaldım. Memnun kalmadığım ilk ve tek NARS ürünü budur! Biz anlaşamadık bu yüzden kendisini sevebilecek birine çoktan gitti ;)

Siz bu renkli nemlendiriciyi denediniz mi? Beğenenler cilt tiplerini belirtirse memnun olurum :)

Hoşçakalııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

14 yorum

  1. Hangi urunu meral etsem onu yaziyorsun ceyda,sana liste versem.bu kadar olut:)) goruslerine guveniyorum,iyiye iyi;kotuye kotu deme tarzini seviyorum. tabi ki de her urun kisiden kisiye farkli reaksiyon gosterir. Ama yine de balon urunlere,gercekten verdigin parayi haketmeyen malzemelere milletin ayilip bayilmasi cok yaniltici degil mi!? neyse; sonuc olarak yazmayi birakma fistik hep buralarda ol:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa gerçekten mi? Zevklerimiz aynı demek ki :) Beğenmediğim bir ürüne güzel deyip pohpohlayıp bir başkasının almasına sebep olursam ve o kişide beğenmezse direkt kul hakkına girer canım. Bu yüzden kendi cildime iyi gelmeyen bir ürüne güzel diyemem ama diyen çok kişi var biliyoruz.. Yorumun beni çok mutlu etti tatlım teşekkür ederim :) Sağlığım ve internetim olduğu sürece buralardayım :* ;)

      Sil
  2. hiç sevmediğim bir ürünüdür narsın övüle övüle bitirilemedi ama bana olmuyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız değilmişim :) Cilt tipimize uymuyor sanırım..

      Sil
  3. Aa bircok blog ove ove bitiremiyordu ben de almayi planliyodum bu aralar. Bu yaziyi okuyunca vazgectim sanirim benim de yagli bi cildim var ve uymucak bana:/ faydali bi yazi olmus...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim karma cildime olmadıysa senin yağlı cildine hiç olmaz tatlım ama çok merak ettiysen mağazada bir deneyebilirsin..

      Sil
  4. Bu sanırım mac ın facen body si gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Face & Body su bazlı en azından yağlı ciltlerde kullanabiliyor ama bunda öyle bir durum da yok canım =/

      Sil
  5. Nars´dan ne ürün aldiysam tekrar elden cikarttim...laguna´nin rengi benim acik tende güzel durmamisti, deep throat allik harikaydi ama iki saat icinde cildimde kayboluyordu...bu yüzden denemeden yurtdisindan cok pahali ürünleri ismarlamak istemiyorum artik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa çok şaşırdım şu anda! Laguna benim hortlak tenimde bile çok hoş duruyor =/ Deep Throat' ı denemedim ama Matahari ve Orgasm çok çok kalıcı bende. Tabi cilt tipine göre değişim göstermiş olabilir. Memnun kalmamana üzüldüm canım =/

      Sil
  6. Valla bana da kokusu nivea kremler gibi geldi, yüz için biraz fazla:( Bende en açık rengi var ve senin de anlattığın gibi benim karma cildime iyi gelmedi, kapatıcılığı da yok ben de sevemedim ama coco'nun cildi kuru olduğu için belki sever diye düşünüp ona vericiiim:) fiyat/performans oranı düşük cidden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şeyleri yaşamışız beybim sana katılıyorum. Cildi kuruysa Coco' ya uyar o zaman :)

      Sil
  7. Ben de cok merak ediyordum bu renkli nemlendiriciyi kusum. Bak uzuldum simdi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen Kiehl's le devam et kuzucum. Bu bende kaşıntı da yaptı =/

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe