Seyahat Makyaj Çantamda Ne Var?

09:00

Herkese merhaba :)
Bir kaç gündür buralarda yoktum. Dört günlüğüne tatile gittik. Hem çok güzel hemde bazı sebeplerden dolayı berbat bir tatil oldu ama benim açımdan gayet iyiydi. Yanıma en sık kullandığım bir kaç ürünü aldım ama hiç düşünmeden hazırladım bu çantayı. Bakalım ilk aklıma gelen ürünler hangileriymiiiş? :)

Öncelikle minumum fırça aldım çantada yamulur diye göz fırçalarımı almak istemedim. Essence kesik uçlu far fırçasını ve Ecotools' un kapatıcı fırçasını aldım. Real Techniques allık ve pudra fırçasını aldım. Kesik uçlu allık fırçası ise Eklips' in.

Ten rengim koyulaştığı için Estee Lauder Double Wear kapatıcıyı aldım. Her daim kullandığım Benefit Gimme Brow, NARS Light Reflecting Setting Powder, NARS Laguna, Benefit Fakeup ve Make Up For Ever Aqua Eyes kalemde benimleydi. Yves Rocher' in hindistan cevizli lip balmı küçük olduğu için tercih ettim. Fondoten yada bb krem kullanmak istemediğim için Sephora Mineral Toz Fondöteni tercih ettim. Son zamanlarda elimden düşürmediğim PRS diplinerı almasam olmazdı :) MAC Bare Study paint potla Lagunayı kombinledim az ürünle göz makyajımı da tamamladım :) Allık olarak elim Hot Mama' ya gitti. Son olarak MAC Please Me! ve YSL Corail Jalouse rujları seçtim. Sanırım hepsi bu kadar.

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

7 yorum

  1. Canım tatilin senin açından iyi geçmesine sevindim :) Az ama öz ürünler almışsın yanına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım :) Zaten tatilde sadece akşam makyaj yapıyorum diye pek umursamadım :)

      Sil
  2. Ben o hatayı daha önceden yapıyordum ama artık düzeldim kullanabileceğim kadarını alıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Az şey alınca insan hep onları kullanmak zorunda kalıyor, ben de böyle yapıyorum çok pratik ^^ Bir dahaki tatilde krem far götürmeye karar verdim hepten pratik olsun diye :D YSL rujun <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Krem farlar daha kurtarıcı oluyor gerçekten :) Özellikle Color Tattoo' lar kalıcı olmasından dolayı yazın harika :D

      Sil
  4. Az ve öz en iyisi gerçekten. Ayrıca harika seçimler yapmışsın hayatım :) Tatilin senin açından güzel geçmesine de çok sevindim :*:*

    YanıtlaSil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe