Mini Alışveriş - Sephora, MAC, Stradivarius, H&M

15:41

Herkese yeniden merhaba :)
Son zamanlarda yaptığım alışverişleri bir araya toplamak istedim ama pek mümkün olmadı çünkü neyi ne zaman aldığımı ya unuttum yada çoktaaan açıp kullanmaya başladım. Bende en son yaptığım alışverişi sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle Sephora' dan başlayalım; Benefit' ten aklımda olan bir ürünü almak için bakınırken Cheekathon allık paletini görünce dayanamadım. Sınırlı sayıda olan bu palet 20 Mart' ta Sephora mağazalarına geldi ama daha ilk günden 2 tane kalmıştı bir tanesini de ben aldım ^,^ İçerisinde tam boy 5 adet allık/bronzer bulunuyor. Bunlar sırayla; Dandelion, Hoola, Rockateur, Dallas ve Coralista. 262 liraya 5 allık oldukça uygun oldu.



Benefit'ten birde Watt's Up! aydınlatıcıyı aldım(133tl)
Sephora' nın oksijenli maskesini oldukça merak ediyordum hazır gelmişken onuda aldım 49.50tl olması lazım. Son zamanlarda oldukça popüler olan göz altı maskesinden Rose olanını aldım (12tl) Keşke fotoğrafa ekleseymişim ^.^

MAC' den biten rujumu yeniledim. Evet yanlış duymadınız ruj bitirdim ^,^ Please Me! benimle bütünleşen bir ruj gerçekten. (58tl)
H&M' den ise çok sevdiğim makyaj süngerimi yedekledim (9.99tl)
Stradivarius' dan ise Phyllis isimli parfümü aldım (59.90tl) Chloe Love gibi temiz kokuları seviyorsanız mutlaka bakın derim oldukça benzer bir kokuya sahip. Geçen sene yazın severek kullandığım parfümlerden biriydi.

Benim son alışverişim bu şekildeydi siz neler aldınız? :)

Hoşçakalııııın
milkysmile


Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com



You Might Also Like

6 yorum

  1. güle güle kullan hepsi çok güzel:)

    YanıtlaSil
  2. Benefit'in allık paletlerini çok seviyorum, güle güle kullan bu güzelliği de :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe