Claire's Kabuki Brush | Kapaklı Allık - Pudra Fırçası

09:30

Günaydıııın :)

Makyaj çantamda taşımak için allık fırçası almam gerekiyordu ve istediğim gibi bir fırça bulamadığım için hep ertelemiştim. Ve bu yüzden yeri geldi allığımı parmaklarımla hatta peçete ile sürmek zorunda kaldım (evet yaptım bunu 🙈). Claire's mağazasına kızıma toka almak için girmiştim. Kasanın yanında gözüm bu fırçaya takıldı.  Açıkta olan var mı diye bakınırken bir tane buldum ve hemen kıllarını mıncıkladım :)




Real Techniques Blush Brush kadar yumuşak kıllara sahip ve oldukça tok kıllı bir fırça. Bu yüzden pigmentsiz allıkları sürmekte oldukça başarılı. Aynı durum pudralar içinde geçerli. Eğer elinizin ayarını kaçırıp pigmentli bir allığı fazlaca alıp sürerseniz Heidi olmanız kaçınılmaz.. Geçen seneden beri kullanıyorum tek bir tel kıl dökmedi. Hala mağazalarda varsa bir bakın. Fiyat performans açısından tavsiye ederim.. (17.99tl)

Üstelik çok sevimli ^^

Claire's ürünlerinden tavsiyeleriniz varsa mutlaka yorum kısmına yazın :)

Not: instagram hesabımdaki Lancome çekilişine katılmak için buraya lütfen..

Hoşçakalııın
milkysmile


Bana ulaşmak için:
Mail adresim:

makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

6 yorum

  1. Claire's Türkiye pazarından çekliyormuş diye duymuştum; eğer hala mağazaları duruyorsa, bir uğradığımda kesinlikle bu fırçaya da bakacağım. Ojelerini de seven arkadaşlarım var. Güle güle kullan Ceyda'cım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya çok üzüldüm :( Teşekkür ederim Başak'cım..

      Sil
  2. çok güzelmiş ama galiba Claires çıkıyormuş türkiyeden çok üzüldüm ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her marka pılını pırtını toplayıp gitmeye başladı zaten :(

      Sil
  3. Cok tatli ve samimisin 😅 yokluktan zor durumda kalipta benim yaptigim da olmustu..boyle bir fircada ben almistim ama killarina bakamamis ve aceleyle almistim. Tabiki bekledigim gibi hic memmun kalmadim.korkunc birseydi 😅 senin memnun kalmana cok sevindim. İyi gunlerde kullan 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapaklı fırçalarda genelde öyle bir sertlik söz konusu bunun baya yumuşak olması beni çok şaşırttı.. Teşekkür ederim :)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe