Clinique Bottom Lash | Alt Kirpik Rimeli

09:30

Yepyeni bir haftadan merhaba,
Klasik bir Douglas ziyaretimde hadi eli boş çıkmayayım mantığıyla aldığım bir ürünle karşınızdayım.. Clinique' in bu minik rimelini mutlaka duymuşsunuzdur. Pek çok Blogger ve Youtuber' ın favori ürünleri arasında. Fırçasının küçük olmasından dolayı alt kirpikler için daha uygun olur diye düşünerek almıştım..

Ürünün vaatleri arasında;
"Özel fırça tasarımı ile en ince alt kirpilere dahi kolayca uygulanır ve 24 saat kalıcı renk sağlar.  Akma ve bulaşma yapmaz" yer alıyor..



Öncelikle ben bu rimelden hiç memnun kalmadım.. Yapısı çok kötü! Kirpikleri tek tek ayırmak şurda dursun hepsini birbirine yapıştırdı. Üzerinden kirpik tarağıyla geçip kirpiklerimi tekrar ayırdım ama bu seferde bir iki saat içinde dökülme yaptı.. Bir iki kere daha denedim ama yok olmuyor. Bendeki ürün mü bozuktu yoksa zaten böyle bir yapısı mı var bilmiyorum. Normalde kullandığım rimeli dik tutarak alt kirpiklerime uyguladığımda yeterince memnun kalıyordum ne diye macera aradım bilmiyorum.. Bence bu fiyata (39tl) normal bir rimel alıp hem alt hem üst kirpiklerinize kullanın daha iyi...

Siz bu maskarayı denediniz mi? Yoksa benim aldığım ürün mü sıkıntılı? Kullanan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum :)


Hoşçakalıııın
milkysmile


Bana ulaşmak için:
Mail adresim:

makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

4 yorum

  1. Çok ilginç, ben kullanmadım ama kullanan herkes pek seviyor. Gerçekten yapısı mı bozuktu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hiç bu denli kötü yorum okumadım hakkında ama bendeki bildiğin çöp yani Başak'cım 2 kere deneyip attım kenara..

      Sil
  2. Fırçaya bakınca sanki yapısı aşırı kuruymuş gibi geldi, gerçekten boyle ozelliklere normal bir maskara almayı tercih ederdim :)

    YanıtlaSil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe