The Balm Brow Pow Blonde - Kaş Farı | 3 Farklı Şekilde Kullanımı

09:30

Herkese yeniden merhaba :)

The Balm her zaman olduğu gibi şahane ürünler çıkarmaya devam ediyor. Benim The Balm' dan aldığım son güzellik ise bu kaş farı. Aslında kaş farına ihtiyacım yoktu, elimdeki mat taupe tonlarındaki farlarımla idare ediyordum ama ambalajının cazibesine ve aklıma gelen şahane fikirle koşa koşa gidip aldım. Belki aranızda bu farı benim düşündüğüm gibi kullanmak için alanlarda olmuştur.. Peki bu farı hangi amaçla almış olabilir bu Jade?




Bu farı görür görmez "Bundan çok iyi kontür pudrası olur" diye düşündüm ve yanılmadım. Meşhur NYX Taupe gibi soğuk bir tonu var. Açık tenliler için en güzel kontür pudrası bu tonlar bence.
Kalıcılığı gayet iyi ne yüzde ne kaşta asla uçup gitmiyor. Kolayca dağılıyor. Hem göz kapağında geçiş farı, hem kontur pudrası hemde asıl görevi olan kaş farı.. Hepsini başarıyla yerine getiriyor. Bir ürünle bir kaç iş yapmayı seviyorum. Makyaj çantamı hafifletiyor ;) Benim gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim ürünlerden biri. Mutlaka bir Gratis mağazasına gidip deneyin derim :)


Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:

makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

8 yorum

  1. Geçiş rengi ve kaş için süper; ama kontur için fazla yeşile kaçıyor gibi geldi swatchtan? Ama demek ki senin tenine yakıştı, güle güle kullan Ceyda'cım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Swatchda tam renk çıkmıyor Başak'cım aslında tam bir taupe rengi :)

      Sil
    2. Tahmin ettim :) O zaman süpermiş, güle güle kullan!

      Sil
    3. Çok teşekkür ederiiim :)

      Sil
  2. Listeme daha önce bu ürünü almıştım ama elimde benzer amaçlarla kullanmak için birden fazla ürün olunca bekletmem gerekti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim elimde de fazlaca ürün vardı ama bunun rengine vuruldum :)

      Sil
  3. güzel bir renk aslında alınabilirmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin makyaj malzemelerinin arasında hala yer var mı çok merak ediyorum İrem'cim :) Bir incele istersen sende beğenirsin diye düşünüyorum ^^

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe