The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter | Papatya Özlü Temizleme Yağı

19:59

Herkese yeniden merhaba.. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun..

Bugün yine son zamanlarda oldukça popüler olan bir üründen bahsetmek istiyorum. Özellikle ipek kirpik kullananları şöyle alayım..

The Body Shop' ın bu body butter benzeri makyaj temizleme yağı size bir yerden tanıdık geldi mi? Ben görür görmez The Balm' ın göz makyajı temizleyicisi Balms Away isimli ürününe benzettim. Onu denememiştim ama hem seveni hemde sevmeyeni çoktu.. Birde Clinique' in Take The Day Off Balm adlı ürünü var 125ml ve yapı olarak oldukça benzer tabi daha pahalı. The Body Shop ise mis gibi papatya kokuyor. Kocaman bir teneke kutu içinde (body butterlarıyla aynı kabı kullanmışlar). İçerisinde 90 ml' lik ürün bulunuyor. Her gün kullanınca 2 ayı çıkarmaz diye düşünüyorum.



 Peki nasıl kullanıyorum? Öncelikle makyajımı makyaj temizleme mendiliyle kabaca siliyorum daha sonra elime bir parça yağdan alıp göz makyajımı hafifçe ovalayarak çıkarıyorum. Cilt ısısıyla eriyip makyajla birlikte yüzünüzden akıyor. Yüzümü ılık suyla iyice durulayıp, yüzümü kağıt havluyla kuruluyorum. Tonikle üzerinden geçip, nemlendiricimi uyguluyorum. Pamuk gibi oluyor. Yağlı bir his bırakır diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Ayrıca yüz temizleme jelleri gibi cildinizi kurutmuyor, tam tersi yumuşacık yapıyor. Miktarından dolayı ben yüzüm için değilde göz makyajım için kullanıyorum.


İpek kirpik denilen kabusa bulaştığım için gözümden makyajı hiç bir şekilde tam anlamıyla çıkaramıyordum ama bu ürünle sorunumu çözdüm. Gözümde lensim olduğu için ilk başta çok tereddüt etmiştim ama makyajımı temizlemeden lensimi çıkaramayacağım için mecburen denedim. Zaten lensle kullanılabileceğini söylüyorlar. Bu konuda da bir sorun yaşamadım. Bittikçe alınacaklar listesine bir ürün daha eklemiş oldum. Fiyatı 59.90tl ama sanırım zam gelmiş 69.90tl olmuş. Sürekli stok dışı olan bu temizleyiciyi bulursanız bir şans verin derim. Özellikle koyu göz makyajı yapanlar bir denesin...


Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim gibi ön yargılı olup sonradan seven var mı?

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

4 yorum

  1. moshos garden'ın sıcak havlu temizleme yağını kullanamadığım için bunu da kullanamam sanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun yapısı bana daha bir garip geldi ama bu cidden başarılı, tester isteyip bir denemeni tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Ben de hindistan cevizi yağı kullanıyorum benzer şekilde :) O da epey güzel makyaj temizliyor :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hindistan cevizinin maşallahı var. Saç bakımından, cilt bakımına.. Makyaj temizlemek hiç aklıma gelmemişti tekrar alınca mutlaka deneyeceğim. Fikir için teşekkür ederim canım :)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe