The Body Shop Lightening Shade Adjusting Drops | Renk Tonunu Açıcı Damla

09:30

Günaydııın :)


Bugün sizlere son dönemde adını sıkça duyduğumuz The Body Shop’ ın renk açıcı damlasından bahsetmek istiyorum. Benim yokluğunu hissettiğim bir üründü kesinlikle. Casper kıvamında açık tenli olduğum için çoğu markanın en açık fondöteni bile koyu geliyor. Yada internetten sipariş verdiğim fondötenin yanlış rengini seçmem sonucu eşe dosta dağıtmaktan bıkmış biri olarak mucize olarak adlandırıyorum..
Eğer sizinde kullandığınız fondötenlerin en açık rengi bile size koyu geliyorsa yada yazın bronzlaşınca aldığınız o enfes fondöteni kışın kullanamıyorsanız aradığınız ürün bu!


Bunun birde koyu olan çeşiti var. O da renk koyulaştırmak için üretilmiş. Malum uygun fiyatlı markalarda çok koyu tonlar bulunmuyor. Buda çok iyi düşünülmüş bence.

Keşke daha koyu bir fondötenle deneseymişim :) 

Gelelim ürünümüze; Cam şişede olmasını sevdim. Damlalık şeklinde olması oldukça iyi bir fikir olmuş ama keşke kullanılabilseydi. Diğerleri de öyle mi bilmiyorum ama bende ki ürünün damlalık kısmı bozuk çıktı. Ürünü içerden çıkarmak bu yüzden benim için bir hayli zahmetli oluyor.. 
Yapısı oldukça likit, doğal bir bitişi var. Yarı mat yapısına rağmen sağlıklı bir parlaklığa sahip. Herkesin merak ettiği konu ise; Fondötenlerin yapısını değiştiriyor mu?
Benim kullandığım fondötenlerin yapısını değiştirmedi. Elimde koyu olan ne kadar fondöten, BB krem varsa kullanıyorum :) Elimde hiç mat fondöten olmadığı için sadece o tarz fondötenlerde deneyemedim. Aranızda deneyenler varsa yorumlarını bekliyorum ^^

Ben, bittikçe alacağım ürünler listesine ekledim bile.. Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hoşçakalıııın
milkysmile


Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

9 yorum

  1. Benim cilt rengim ortalama fondöten renkleriyle genelde uyumlu olduğu için çok sıkıntı yaşamıyorum; ama, yine de yanlışlıkla koyu ya da açık gelen fondötenler için bu ürünler iyiymiş. Yapısını değiştirmiyor olması da ayrı bir güzellik. Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum Başak'cım. Gerçekten iyi düşünülmüş ürünler :)

      Sil
  2. gerçekten faydalı bir ürün benim bir tane var böyle koyu bir rengim alıp ona deneyebilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimde kullanmadığım ne kadar fondöten, bb krem varsa kullandım çok güzel bir ürün gerçekten denemekte fayda var :)

      Sil
  3. Canim bu harila birseymis ya bayildim ne kadar iyi dusunulmus. Fiyarini ogrenebilir miyim? Bir de acaba tek basina da kullanilabiliyor mu? Kapaticiligi var mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimsiz 64.90 ama şuan indirimde 48.60 :) Maalesef tek başına kullanılabilecek bir ürün değil kapatıcı özelliği yok ve çok beyaz yani Casper gibi durur yüzde. Umarım faydalı olmuştur :)

      Sil
    2. Tüh çok üzüldüm 😕 saglik olsun 😂 ve tsbiki faydsli oldu tesekkuler 😘

      Sil
  4. Bu ürünü bende merak ediyorum baya ama okuduğum her yorumda damlalık kısmının bozuk olmasından bahsedilmiş :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman genel olarak bir sıkıntı var :/

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe