Yves Saint Laurent - Les Sahariennes Healty Glow Balm - Powder

10:00

Mis gibi bir Cuma gününden merhaba :)
Sıcaklar iyice kendini göstermeye başladığından, kendimi daha bir beyaz görmeye başladım. Biraz bronzlaşıp, denize girmek fena olmazdı hani.. Ruh halim tamda böyleyken makyajlarıma daha sıcak tonlar, bronzerlar, ışıltılar eklendi.. Geçen yaz koleksiyon olarak çıkan bu YSL bronzlaştırıcı yine baş tacım olmaya devam ediyor.



Bütün YSL ürünleri gibi ambalajı çok şık. Kutunun içerisinden bir adet süngerli fırça ve kılıf çıkıyor. Tüm yüzde kullanılıp ışıltı verilebilir demişler ama ürün 9gr tüm yüze uygularsak ne kadar dayanır bilemiyorum. 7 renk seçeneği vardı ama çoğu stantta tester bile olmadığı için orjinal kutusunu açıp tahmin yürüterek almıştım. Bende ki 3 numara Epice rengi. Ambalajında çok koyu gibi dursada uygulama yapınca o kadar koyu durmuyor.



Yapısı bu zamana kadar kullandığım bütün ürünlerden biraz farklı. Chanel' in meşhur Soleil Tan bronzerı gibi krem yapıda değil, daha koyu yapıda. Adında geçen "Balm" ibaresinin hakkını veriyor. Buna rağmen oldukça yumuşak, kolay ve kontrollü dağıtılıyor. Yüzde çamur gibi durmuyor, oldukça doğal gözüküyor. Blur efekti verdiği söyleniyor ama ben bronzer olarak kullandığım için öyle bir etki görmedim. Uygulama yaptığım yerlerin blurlanmaya ihtiyacı olmadığı için olabilir. 😄 Chanel krem allıklar gibi hem kremsi hemde uygulama yapınca pudralı gibi oluyor. Kullananlar şuan ne demeye çalıştığımı anlamıştır.


Kontur yapmak için fazla sıcak tonlu ama kesinlikle turuncu değil. Beyaz tenimde de bronzlaşmış tenimde de çok hoş durdu. Uygulama içinse ince uçlu tok kıllı orta büyüklükte bir fırça tercih ediyorum. Beauty Blender tarzı ürünlerle uygulama yada dağıtma yaparsanız yazık olur. Çünkü yapısı oldukça hafif ve süngerle ürünü ziyan edip üst üste uygulama yapmaya çalışmak biraz gereksiz bir hareket..


Kalıcı koleksiyona eklediler mi bilmiyorum ama ben hala stantlarda görüyorum. Tek eksisi kesinlikle fiyatı 180 civarında bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam..

Hoşçakalıııın
milkysmile


Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

6 yorum

  1. Ay rengini ve tende duruşunu çok merak ettim, kullanan hayran bu arkadaşa ama elimdeki kontür vürünlerinin fazlalığı nedeniyle uzak durmaya çalışıyorum :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir ürüne benziyor. Haberim yoktu. Mutlaka bakacagim. Bir de keşke uygulanmış halinin fotoğraf ini da paylassaydin canim. ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengini tam yansıtamadığım için paylaşmadım. Ürüne haksızlık olmasını istemedim. Stantta tester bulursan mutlaka dene en azından yapısının mükemmelliğine bakman lazım beğeneceğini umuyorum :)

      Sil
  3. ne güzelmiş rengi ama .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi ambalajında koyu duruyor uygulama yapınca çok çok doğal ♥︎

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe