Essence Make Me Brow Kaş Maskarası | Benefit Gimme Brow Dupe

17:23

Herkese merhabaa :)
Bugün yüzümüze asıl şeklini veren kaşlarımıza değinmek istiyorum. Kaş şeklimiz bizi vezirde edebilir rezilde.. Doğru alınmamış yada yanlış boyanmış kaşlar tam anlamıyla kabus! Bir sıra fazla alınca yada kavisinin ordan tek tel gidince anında bakışlarımız değişmiyor mu? Bu yüzden kaş olayını evde yada işinin ehli olmayan insanlara bırakmak yerine, kendinizi uzmanların eline teslim etmenizi tavsiye ederim... Neden mi bu kadar çok konuştum? Yine şehir değişikliği ve yine değişen kaş şekli.. Sanırım microblading ile kaş olayımı sonlandıracağım. Neyse konuyu kapatayım yoksa siteme başlayacağım.. Gelelim asıl konumuza.



Essence Make Me Brow (01 Blondy Brows) kaş rimelini geçtiğimiz sonbaharda aldım ve aldığımdan beri başka bir ürüne elimi sürmedim desem yalan olmaz. Beni takip edenler kaş konusunda asıl favorimin Benefit Gimme Brow (Light/Medium) olduğunu bilirler. Bu üründe ona baya bir benzeyince birde uygun fiyatlı olunca favorilerime Top 5' den girdi.

Ambalajları birbirine benziyor. Benefit 3ml Essence ise 3.8ml. Fırça olarak ikiside küçük ama Benefit daha kısa ve konik şekilde, Essence biraz daha uzun ve düz bir fırçaya sahip. Benim kaşlarım yumuşak olduğu için her şekle giriyor kolayca sabitleyebiliyorum o yüzden ikiside kaşlarımı sabit tutmada başarılı. Sert ve güçlü kaşlarda ne kadar başarılı olur bilemiyorum.. Kalıcılık olarak ikiside aynı. Denize, havuza girip kaşlarınızı ovuşturmazsanız aynı kalacaktır. Birde Benefit Gimme Brow içerdiği Provitamin B5 ile düzenli kullanımda bakım vaadediyor. Essence' in böyle bir vaadi yok diye biliyorum. Ayrıca Gimme Brow içerisinde mikro fiber tüyler barındırıyor. Bu farklar dışında ise etkisi aynı.


Renk konusunda da oldukça benzerler Benefit bir tık daha koyu sadece. Bu arada bendeki renkler iki markanında en açık renkleri.

Kaşlarda duruşunun aynı olması ve aradaki fiyat farkı uçurum olduğu için Benefit Gimme Brow bitince tekrar almak yerine Essence Make Me Brow ile devam ederim..
Siz bu ürünlerden birini kullandınız mı? Tavsiye edeceğiniz sevdiğiniz kaş ürünü varsa paylaşın lütfen :)


Hoşçakalııın
milkysmile


Bana ulaşmak için:
e-mail:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

8 yorum

  1. Bir ben anlaşamadım sanırım Essence'inkine :/ Bir kaynaşamadık kendisiyle ama denemelerim devam ediyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi yaa :/ Tüh.. Umarım sende anlaşmayı başarırsın :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Denemeye değer 9tl gibi bir fiyatı var :)

      Sil
  3. Gimme Brow'u ben kullanmıştım; ama, kaşımda boşluk olduğu için kalem kadar yararı olmamıştı bana malesef. Ben de microblading düşünüyorum ama cesaret edemedim bir. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaşlarımda benimde hafif boşluklar var ama o tamamen koyu boyanmış görünümden çok hoşlanmadığım için tamamen doldurmuyorum ben. Microblading den emin olmamam da bu yüzden çünkü tamamen dolmuş pekte doğal olmayan kaşlar elde ediyoruz :/ Bakalım zamanla zevkim değişir mi? Sevgiler benden :) <3

      Sil
  4. essence de iyi benefit içindeki fiber tüylerle bir tık önde bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ama uygulama sonrası görüntü benzer olduğu için o kadar fiyatı haketmiyor diyebilirim.

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe