Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Deep Cleansing Oil Balm | Siyah Nokta Temizleyici Balm

13:55

Merhaba :) Herkese Hayırlı Cumalar..

Siyah noktalarla aman aman başım dertte olmasada burun kısmımdan bir nebze şikayetçiyim. Gözeneklerim sıkı olduğu için siyah noktaları temizlemekte sıkıntı yaşıyorum. Bu yüzden de siyah noktalarla ilgili çok fazla ürün denemişliğim vardır. Benden size naçizane bir tavsiye; siyah noktalarınızı lütfen elle sıkmaya çalışmayın! Her siyah nokta sıkılmaz bunu uzmanlara bırakın. Siyah noktaları temizleyeyim(sıkarak) derken cildinizi tahriş etmeyin.


"Siyah noktalardan nasıl kurtulurum?" sorusunu ise şöyle cevaplayabilirim;
Profesyonel cilt bakımı yaptırıp siyah noktalarınızı derinlemesine temizletseniz bile siyah noktalar tekrarlanacağı için evde de bakımlarınızı aksatmamalısınız. Gözeneklerimiz açık olduğu için makyaj, yağ, kir vs gözeneklere sürekli olarak dolup siyah nokta olacaktır. Cilt temizliğine dikkat ettiğimiz sürece bu dolum süresi uzayabilir yada derinlemesine olmasada temizlenir. Cilt tipinize uygun ürünleri kullandığınız sürece daha sağlıklı, temiz, parlak bir cildiniz olur.



Holika Holika ürünlerini genel olarak çok sevdiğimi biliyorsunuz. Ambalajlarının şirinliğide almamıza büyük bir etken tabii.. Yine bir Armada ziyaretimde elim boş çıkamadım. Aslında bunun scrubını almayı düşünüyordum ama mağaza çalışanı bir bayan bunun son adım olduğu için asıl işi bu balmın yaptığını söyledi. Çok fazla inanmasamda peki madem deyip aldım.

Ürün katı yağ formunda ama vücut ısısıyla eriyor. Mis gibi kokuyor ♥︎
Öncelikle ben bu balmı banyodan sonraki cilt bakım rutinlerimde kullanıyorum. Cildimi temizleyici bir jelle yıkadıktan sonra peeling yapıyorum. Son adım olarak bu balmı uyguluyorum. Bunu kullandığım ve kullanmadığım zamanlarda cildime dikkat ettim ve bu ürünün cildime hiçbir etkisinin olmadığına kanaat getirdim. Olmasada olur yani. Cildimi ekstradan temizlemiyor ve siyah noktalarıma bir faydası yok.. Bittiğinde tekrar alacağım bir ürün değil. İçerik olarakta pek temiz değil ne yazık ki..


Merak edenler için içeriği;
Mineral Oil,  Cetyl Ethylhexanoate,  PEG-20 Glyceryl Triisostearate,  PEG-10 Isostearate,  Polyethylene,  Trihydroxystearin,  Fragrance(Parfum),  Tocopheryl Acetate,  Aloe Barbadensis Leaf Juice, Water,  Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract,  Phenoxyethanol,  Potassium Sorbate,  Sodium Benzoate,  Methylparaben,  Butylparaben,  Ethylparaben,  Moroccan Lava Clay,  Kaolin,  Isobutylparaben,  Propylparaben

Hoşçakalııııın
milkysmile


Bana ulaşmak için:
e-mail:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

2 yorum

  1. şirin ambalajı çok ilgimi çekmişti ama iyi ki almamışım o zaman..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değmez bence ki uygun fiyatlı bir üründe değil :/

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe