Estee Lauder Double Wear Kapatıcı | 02 Light Medium

18:09

Herkese merhabalar :)


Bugün sizlere oldukça meşhur olan Estee Lauder' ın  Double Wear  isimli kapatıcısıyla olan deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Bu kullandığım ikinci minik boyu. Bir iki sene öncede kullanmış çok kalın bulmuş ve bir kenara atmıştım. Sonra yine hediye edilince denemeye karar verdim.



Öncelikle ürünün yapısı ne çok likit nede çok katı orta ayarda. Sürdükten sonra hemen sabitleniyor bu yüzden hızlıca dağıtmanızda fayda var. Kuruduktan sonra pudralaşıyor ve sabitlemeye gerek kalmıyor. Kapatıcılığı ortadan iyiye doğru. Kalıcılığı ise şahane!
Sabah sürdüğüm kapatıcı akşama kadar yerinden kıpırdamıyor ama çizgilere dolma yapıyor. Bu yüzden göz altlarınızı bol bol nemlendiren bir krem kullanmalısınız. Ürünün ambalajı drugstore ürün gibi üzerindeki yazıları siliniyor. Önceden kullandığım tüpün üzerinde nokta bile kalmamıştı. En büyük dezavantajı ise oksitleniyor olması...

Double Wear ve en yakın arkadaşı Beauty Blender :)

Peki ben nasıl uyguluyorum?
Parmaklarımla yaydığım ürünü Beauty Blender' la tampon hareketlerle cildime yediriyorum. Böylece cildime daha iyi oturuyor. Ayrıca Beauty Blender' la uyguladığımda göz altlarımı kurutmuyor.
Bendeki 02 rengi bana koyu geliyor. Bende bu ürünü corrector gibi kullanıyorum. Önce bunu uygulayıp morlukları, damarlı görünümü nötralize ediyorum, üzerinden ten rengime uygun cildime aydınlık veren ince yapılı bir kapatıcıyı geçip, NARS Light Reflecting Setting Powder' la sabitliyorum.


Kısacası güzel bir kapatıcı severek kullanıyorum ama tekrar alacağım kadar aşk yaşamadım. Aynı fiyata daha güzel kapatıcılar var. Siz bu kapatıcı hakkında ne düşünüyorsunuz?


Hoşçakalııın...

Bana ulaşmak için:
e-mail:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

8 yorum

  1. Boynerden internetten alışveriş alırken alsam mı diye çok düşünmüştüm çizgilere dolma yapıyorsa almadığım iyi olmuş dedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dolmuyor diyen de var ama çizgilere dolduğundan şikayetçi olan daha fazla.. Daha uygun fiyata daha güzel kapatıcılarda var :)

      Sil
  2. Canım ben bu ürünün hem tam hem minik boyunu defalarca bitirdim. Benim bayıldığım bir üründü kesinlikle. Henüz muadil bir ürün bulamadım. Bendeki tek sıkıntısı kesinlikle göz altlarımı çok kurutmasıydı:( Nemli yapıdaki ürünlerse çizgilerime acaayip doluyor:( Yani güzel kapatıcılarını yazarsan çok faydalı olur:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz altlarım çok sorunlu olmadığı için bana kapatıcılığı azdan ortaya doğru olan kapatıcılar bile yetiyor. Bu yüzden benim beğendiğim kapatıcılar genelde ince yapılı oluyor. Nemli yapıdaki kapatıcıları uygular uygulamaz sabitlediğimde çizgilere dolma sorununu yaşamıyorum birde öyle denemeni tavsiye ederim canım :)

      Sil
  3. Güzel bir ürüne benziyor iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Çok elim gidip bir türlü alamadığım bir kapatıcıydı. Ama yapısı kuruysa zaten bana uygun değil demektir. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef Başak'cım sende benim gibi nem veren kapatıcıları seviyorsun pek beğeneceğini sanmıyorum :/

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe