Rimmel London Brow This Way Kaş Maskarası - Blonde

09:00

Herkese merhabalar,
Rimmel London' ın bu kaş maskarasını Türkiye' ye gelir gelmez almıştım. Ürünü bitirdiğime göre artık yorumlamalıyım diye düşündüm :)



✦ Üç farklı renk seçeneği var. Ben sarışınlar için uygun olan Blonde rengini tercih ettim. MAC Brow Set' te olan kızıl - kahvelik bu üründe yok(diğer iki renkte dahil). Renk tonları olarak kesinlikle başarılı.

✦ Fırçası diğer kaş maskaralarına göre oldukça tombul. İnce kaşlılar bu durumdan hoşnut olmayacaktır. Benim kaşlarım kalın olduğu için sıkıntı yaşamadım ama Gimme Brow' dan sonra epey zorlandım..
✦ Renk vermesi orta ayarda. Kaşlarınızı boyayıp belirginleştiriyor, boşlukları doldurmuyor.
✦ Kaşlarınız sertse sabit tutması mümkün olmayacaktır çünkü yumuşak yapıda bir ürün ve tutuşu kuvvetli değil. Benim tüy gibi olan kaşlarımı bile bir kaç saat sabit tutabiliyor sadece..
✦ Tüpün ağzı geniş olduğu için biraz fazla ürün çıkıyor bu yüzden fazlasını tüpün içine doğru sıyırmanızı tavsiye ederim.


Bu saydıklarım olumsuz gibi görünse de ben doğal kaş görünümü istediğim zamanlarda hep bunu kullandım. O yüzden beklentilerinize göre sevip sevmemek size kalmış...

Siz bu kaş maskarası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hoşçakalıııın

milkysmile

Bana ulaşmak için:
e-mail:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

10 yorum

  1. rengi hoş görünüyor bende yeni yazıma beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Bence de fırçası büyük biraz ..

    YanıtlaSil
  3. Markayi denemedim ama genelde yorumlar guzel oluyor,bir gun denk gelirse denemeyi dusunuyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Kaşlarım ince olduğu için bundan kaçınmalıyım sanırım... ben NYX kaş maskarasını beğendim ama onun da fırçası uzun; çok dikkatli sürmek gerekiyor. Pastel'in fırçası ve yapısı tam dozunda ama her renginde kızıllık var :/ Güle güle kullan Ceyda'cım -alırsan- yenisini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Başak'cım sana kesinlikle büyük gelir. Essence' in kaş maskarası kesinlikle içlerinde en başarılı olanı tavsiye ederim :)

      Sil
  5. Merak ettigim bir urundu, yazi icin tesekkurler. Ben Essence'inkini kullaniyorum, performans olarak fena degil ama sadece fircasi biraz sert.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence' den oldukça memnun kaldım bende :) Fiyat - Performans açısından oldukça başarılı..

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe