Sephora Bubble Mask | Detoks ve Oksijen Etkili Köpük Maske

08:30

Yeni bir haftadan merhaba :)


İlk köpük maske deneyimim Purederm markasının maskesiydi (yazısı şurada). Oldukça değişik ve güzel bir maskeydi. Ara sıra Gratis' te denk gelirsem hala almaya devam ediyorum. Sephora' da bu maskeyi görünce de köpüren maske aşkımdan dolayı hemen aldım.



Beyaz çay içeriği sayesinde cildi canlandırmayı ve dış etkilere karşı korumayı vaadediyor. Tüm cilt tipleri için uygun olduğunu belirtmişler.



Bir pompa ürün tüm yüze yetiyor. O yüzden uzun süre kullanılır diye düşünüyorum. Önce jel formda olan maske yüzünüze sürer sürmez köpürüyor ve köpükler patlaya patlaya yok olmaya başlıyor. 2-3 dakika kadar bekletmeniz yeterli. Sonrasında kolayca durulanıyor. Süre oldukça kısa ama nasıl oluyorsa cildinizin temizlendiğini hissediyorsunuz.  Ben haftada bir kez tembel zamanlarımda uygulamayı seviyorum. Bitince indirimde bulursam alırım yada Purederm' in maskesiyle devam ederim. Verdikleri etki aynı çünkü...


Bu maskeyi sevmeyecek kişiler muhtemelen gıdıklanmayı sevmiyordur :) Çünkü maske ciltte köpürürken biraz gıdıklıyor yüzü ^^ Ben bu hissi garip bir şekilde seviyorum..

Siz bu maske hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hoşçakalıııın

milkysmile

Bana ulaşmak için:
e-mail:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

8 yorum

  1. Purederm'in maskesini pek sevmiştim; ama tekli satılan maskeleri kullanmayı pek sevmiyorum genelde. o anlamda Sephora'yı, aynen dediğin gibi tembel zamanlarımda ve yüzümde hızlı bir temizlik istediğimde kullanabilirim :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende sevmiyorum, tekli maskeleri açıp sonra bir kenarda unutmak gibi kötü bir huyum var :/ O yüzden Sephora' nın ambalajının olması bir artı :)

      Sil
  2. böyle bir maskem farklı markadan var elimde çok keyifli oluyor kullanması sephoranın da olduğunu bilmiyordum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bilmiyordum, Sephora' da aylak aylak gezerken buldum :)

      Sil
  3. Bende şuan hatırlamadığım bir markanın tester ürününü denemiştim çok hoşuma gitmişti :D Gratiste eşdeğeri varsa o zaman bir sonraki gidişimde muhakkak bakacağım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim tatlım tüm cilt tiplerinin beğendiği bir maske Purederm :)

      Sil
  4. fiyatı ne kadardı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Net hatırlamıyorum ama 35tl civarıydı :)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe