Mim - Ben Kimim?

23:43

Selam kızlaar :) Uzun zamandır bloglarda yapılan ben kimim mimini yapmayan bir ben kaldım sanırım. O yüzden bende yapayım bari dedim buyrun okuyun bakalım Jade kimmiş  milkysmile

Ben kimim?
Adım Ceyda, 23 yaşındayım, 3 yaşında minnoş bir kızım var ^^ Selanik'liyim


Blogumun adı nereden geliyor?
Arkadaşlarım bana Ceyd der yani yazılışı Jade oluyor. Almanyada ki arkadaşlar okunuş olarak Yade demesin rica ediyorum :) Lakaptan gelen bir blog adı yani.

Blog açmaya nasıl karar verdim?
3 yıldır makyaj blogum vardı zaten bazı sorunlardan kapattım. İlk blog açma macerama gelirsek; Kızım doğduktan sonra eve kapandım mecburen, can sıkıntısından kendimi makyaja verdim sonra evde kendi kendime takılmayayım herkesle paylaşayım istedim böylece blogumu açtım :)

Neden kozmetik blogu?
Çocukluğumdan beri kozmetik bende hastalık gibi, kullanmasam bile karşısına geçer saatlerce incelerim mıncıklarım kurcalarım vs vs :) Hobi diyelim kısaca..

Kişiliğim;
Tipik boğa burcu! İnatçı, sabit, dostluğa önem veren, kalbine giden yol midesinden geçen bir boğa :)

Hoşlandıklarım;
Gezmek, eğer gezemiyorsam farklı ülkeleri gösteren programları izlemek, çikolata ve meyveli yoğurt yemek, kitap okumak, makyaj ve tırnaklarıma nail art yapmak, tarihi yerler, Japonya ve Japonlar hakkında herşey ve Anime!

Hoşlanmadıklarım;
İkiyüzlülük! Bir gün öyle bir gün böyle olan insanlar. İşi düşünce arayanlar. Kıskançlık. Veee özellikle Kaşarlar!! (Kusura bakmayın argo tabir için ama onlara bayan hanım gibi kelimelerle hitap etmem saygısızlık olur) Bu saydıklarım benden uzak olsun bi zahmet...

En çok sevdiğim makyaj malzemem;
Siyah göz kalemi.

Çantamda olmazsa olmazım;
Bir annenin çantasında olmazsa olmazlar; peçete, ıslak mendil, yara bandı, su, kraker, yedek atlet tişört :)
Benim olmazsa olmazım; lipbalm, el kremi, törpü(tırnaklarım çok kırılır da o yüzden)

En son okuduğum kitap;
Kızım sayesinde kitap için vakit ayıramıyorum ama en son okuduğum kitap ingilizce ders kitabıydı :) Ondan önce ise; Kraliçenin Soytarısı' nı okudum.

Eveeet mim burda sona erdi :) Birazda olsa beni tanıyabilmişsinizdir diye umuyorum hepinizi kocaman kocaman öpüyorum lokumlarım :)

Hoşçakalııııın..
milkysmile


Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

2 yorum

  1. Çook tatlı bi yazı olmuş, ayrıca o kuzuşunu da yerimm ya 3 yaşında demek:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkürleer ^.^ 3 yaşını mayısta doldurdu kocaman oldu valla :) yazı tipi kaydı bu yazıda sinir oldum düzeltemedim :S çok kötü gözüküyor sanırım :/

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe