Superdrug Raspberry Exfoliating Mud Mask / Ahududulu Maske

11:41

Herkese selaaam..


Bugün sizlere birazda cilt bakımı ürünü göstereyim istedim :) Bu maskeyi ocak sonunda ailemin yanına gittiğim zaman Watsons tan almıştım. Raspberry içerikli oluşunun almamda büyük etkisi oldu tabi. Kokusu muhteşeem!! İçerisinde minik minik kayısı çekirdeği tanecikleri var peeling gibi. Yani yüzünüzde sivilce yara vs varsa kullanmamanızı öneririm. Hatta sivilceye meyilli ciltlerde böyle tanecikli peeling tarzı ürünler pek hoş sonuçlara yol açmıyor, sivilceleriniz birden coşabilir yani benden tavsiye kullanmayın.
Yüzümde temizlenmiş, nemlenmiş, yumuşak bir his bırakıyor. İlk başta o minik tanecikler rahatsız etsede alıştım. Yüzümde sivilce olmadığı zaman rahatça kullanıyorum. İçeriğinde paraben, parfum Allah ne verdiyse koymuşlar. Bir maskenin içeriğinin daha doğal olmasını seviyorum ben o yüzden de üşenmezsem evde kendim yapıyorum yakında doğal maske yazılarımda gelicek ;) Her neyse.. Ürün fiyat performans açısından güzel alınıp denenebilir bir ürün. Aynı maskenin farklı çeşitleride vardı Watsons dan bakabilirsiniz. Özellikle tek kullanımlık pakette olan çikolatalı maskeye bayılmıştım üstelik içeriği daha masum :) Bu bitince diğer çeşitlerinide alıp denemek istiyorum..




İçerisinde ki çekirdekler bu şekilde peeling gibi gözüküyor değil mi?

Sizin sevdiğiniz uygun fiyatlı maskeler var mı? Varsa bizimle paylaşın lütfen..

Hoşçakalııııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

4 yorum

  1. Çok fazla maske insanı değilim ama watsons ın yeşil çaylı maskesini sakın alma derim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almadım ve tavsiyen üzerine almıyorum :) teşekkür ederim tatlım :*

      Sil
  2. Bende pek peeling insanı değilim ama yves rocher kayısı özlü peeling bütün bloggerların dilindebu ara :D bi dene istersen.
    Bana da beklerim ;

    http://senistiyorruj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet farkındayım ama bir ürün çok övüldüğü zaman soğuyorum nedense :/ Bioderma H2o makyaj temizleyiciyi bir kere bile almak için düşünmedim hala daha düşünmüyorum o derece :) İndirim falan birşey olursa o zaman bakarım belki :) sağol tatlım ^^

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe