Down Under Natural's Onarıcı Sıvı Saç Kremi

12:49

Herkese merhabaa...
Rossmann' ın bayram indiriminden aldığım bu sıvı saç kreminden bir tane daha almadığıma pişmanım! Kızımın saçları ince telli ve banyo sonrası çok karışıyor taramakta oldukça güçlük çekiyordum. Bir kaç ürün denedim (saç kremi vs) ama hiç biri bunun kadar iyi sonuç vermedi. İçeriğinin temiz olması da hem kızımda hem de kendimde gönül rahatlığıyla kullanmamı sağladı.



Benim de boyalı ve saç şekillendiriciler den dolayı yıpranmış saçlarımı kolayca taramamı sağlıyor. Üstelik tam tembel işi yani tam benlik =) Saç kremini avcuna dök sür ohoo gibi bir derdi yok! Şişeyi çalkalayıp fıs fıss saçınıza sıkmanız yeterli :) Ayrıca yapısı da çok hafif saçınızı asla ağırlaştırmıyor saç kremlerinin verdiği ağırlık hissi bu üründe yok. Anlamadığım bir şekilde çok çabuk azaldı birazcık bereketsiz bir ürün gibi geldi bana çünkü ben elimdeki stoğu bitirmek adına saç kremlerimi uyguluyorum çoğu zaman. Sadece kızımda kullandım şişe yarıya indi.

Saçı onarma gibi bir vaadi var ama ben buna hiç bir üründe inanmıyorum. Belki boyasız, ısı işlemi çok az gören saçlarda işe yarayabilir bilemiyorum.. =/


Sizin favori saç kreminiz(sıvı/krem)  hangisi?

Hoşçakalııııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

10 yorum

  1. ben bu ara elseve komple onarıcı 5 maske kullanıyorum watsons indiriminde almıştım kullanımı biraz zor kavanozda olduğundan ama çok güzel bir ürün her ne kadar maske de dense krem gibi kullanıyorum sabit durmayan dalgalı saçlarımı yola getirdi ve düzleştirdi tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kullanıyorum o maskeyi ama banyoda durulama yaparak. Normalde saçım düz olduğu için o kadar yoğun maskeyi krem olarak kullanırsam saçlarım kafama yapışır :) Ama kıvırcık saçlı kuzenime söyleyeceğim tavsiyeni teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Tatlim kizin icin kullaniyorsan otaci bakabilirsin . Cocuklar icin olani var onun icerigi de temizdir diye dusunuyorum. Ben sivi sac kremlerimo cogu zaman kuafor malzemeleri satan yerden aliyorum. Hem fiyatlari uygun oluyor hem ml fazla . :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam canım ona da bakarım :) Evet oralarda daha uygun oluyor gidebilirsem ordan da bakarım :*

      Sil
  3. Ben de bunun argan yağlı olanını çookk merak ediyorum :) Ama benim favorim Gliss kırılma karşıtı sıvı saç kremi olduğu için bir türlü almaya fırsatım olmuyor. Onu da tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aran yağlı olanını bende almak istiyorum ^,^ Gliss benim 9 yıldır favorim :) Çok memnunum şampuanı saç kremi vs gayet başarılı bir marka..

      Sil
  4. Ceyda hanım kızınız kaç yaşında acaba, benimkiler 5,5 yaşında, uygunmudur acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4 yaşında kızım. İçeriği doğal olduğu için rahatça kullanıyorum. Başka markalarda çocuklar için saç açıcı sprey diye çıkarmışlar ama içerikleri hiç temiz değildi..

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim cevabınız için, bende hemen alıp deniyeceğim. Bende bloguma beklerim vaktiniz olursa.

      Sil
    3. Rica ederim ne demek.. Tabi ki hemen bakıyorum :)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe